hayirli cumalar arkadaslar.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
375 in fletini 675 e yazdımdıVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster650 cort
650 den dönmüş yaww peh
Yorum
-
Dün ilk seans paylaşmıştım yukarıdaki yorumu..marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuradaki indikatör beyazının aşağı çaprazı %90 ihtimalle dip seviyesi belirler ve tepkiyi başlatır..
77211 altı kapanış mutlak stop şartıdır..

Gün kapanışı 77211 üzerinde olduğu için nema problema..
İlk seans kapanışı ile (gün bitmese de, çünkü gün sonu kapanışı ile teyit ister) yeşilin aşağı çaprazı geldi..
Bu şu demek ilk hedef kırmızı: 79301...
Yorum
-
birşey sormak istiyorum.
sabah açtığım 96100 longu 96625-96650 aktiften işlem görürken 96625'den kapatmak için emir verdim. ancak benim emir gidene kadar 625 kademesi düştü ve benim emir pasif olarak duruyor. sorum şu ben 625-650 aktifken 600'den hatta abartayım yanlışlıkla diyelim 300den kapatma emri verdim. kapatma işlemi en iyi fiyattan mı gerçekleşiyor yoksa benim verdiğim fiyattan mı?
Yorum
-
Dün 76630 dan dönen endeksin yükselen trend desteğinde kalmaya devam ettiğini görüyoruz
76300 altında işler değişirdi, tekrar oraya giderse ne olur kestirmek güç.
longlarımla devam ediyorum
kimseye tavsiye değildir.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
-
-
Ben sahsen Wob da hic oynamadim. Hisse senedi ile isim. Su borsanin durumuna bakiyorumda, sizlerin wob daki carpismalariniz gercektende savas alanina benziyor. Kafa göz kiran ve kirilan kirilana. Bu borsa degil artik. Bu resmen katilam..
Bu borsanin stresine dayanabilmek icin gercekten cok saglam sinirlere de sahip olmak lazim. Sizleri okuyarak bazen kazandigim oluyor. Fakat diger gün zarar yaziyorum.. Simdilerde birakin para kazanmayi, borsaya uzakatan bakmak bile stresli... Allah yardimciniz olsun... Benden pes...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
Yorum