Shortları stoplatmaları lazım.. Ani sert çıkış gerekir.. 97300 civarına bu saat diliminde..
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nisan vadeden 1200 puan kadar alım.. şubat long ortalaması 99.500 maliyetti 98.500 sayıyorum şimdi...okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternisan şortlar kapandı.. şubat long devam
günaydın bu arada'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Buradaki indikatör beyazının aşağı çaprazı %90 ihtimalle dip seviyesi belirler ve tepkiyi başlatır..
77211 altı kapanış mutlak stop şartıdır..
Yorum
-
Eksper hocam trendin çok altındayız, kırıldığı net değil mi artık?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster95.650 long...
Yorum
-
selam dostla...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünki yaptıgına bakıyorum....bırakında mazarımda rahat edeyim derdinde....yeterince bekledim tepki ücün...bugün son derece güzel imkan varken herşey müsaitken yapılan bu hareket sıkıntının devam ettigini ve tepkinin gelmeyecegini söylüyor....hayırlısı....
günlük grfa bakıncada aynı şey görünüyor...
tepkinin geleceği yer 93333
bu değer süreye bağlı... yani bugün için 90binden geçen trend çizgisinin 3-5 gün sonraki değeri 92-3binlerden tepki mümkün ve yaklaşık 7bin point olabilir...
95500 den iş olsun diye 1/5 longo...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
Evet...cok once bu isin bittigini yazdim...97000 kirildimi Olay bitmisti zaten...chaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper hocam trendin çok altındayız, kırıldığı net değil mi artık?
Yorum

o da tepkiye,cacık olmaz bu endeksten haber gelmezse
Yorum