375 closed,maymunluğa devam
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97550 ye lönk yazdım bakamevetparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim 97350 den short deelmiydin sen ;)
97350 cort un kapanışını maalesef 97550 ye yazdım ve gerçeklşmiş
200 puan zarar yazdı
son durumda 1400 zarar vardı
dün 400
sabah kapanan cortlarla 700 alarak toplam 1100 puan topladımdı
1400 önceen 200 bugün 1600 zarar
yani hala 500 puan zarar var
Yorum
-
Sevgili Eksper 86500 ü sehven mi yazdınız? Acaba 96500 ümü kastetdiniz?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpangaya gidecegim....long devam....şimdilik müsade.... olurda yokken gelirse 99000 ve 86500 de flat olurum...ara yerler hikaye artık....Kim ne yaparsa aslında kendine yapar. Yapılan iyiliklerin de, kötülüklerin de, elbette bir karşılığı olacaktır.
Yorum
-
kapanışta uzuncuların malını kapacak ve yarın yukarı devam benceEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
APS 176723 iyice düştü
artık herkesi kısaya döndürüp uzununuda flatladımı buradan APS artışıyla vade sonuna yukarı piyasa bekliyorumEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
vay arkadaş ne 97 binmiş bee
sanki kıymetli bir eşyasını kaybetmişte aranıp durur buralarda...ne arıyor acaba ?Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
1000 puan artının başını yedi
utanmasa eksiye geçecekEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
yok şartlamadım stop ve kar alma seviyesini belirledim kımıldamayacam
bana bişey yapamaz nasılsa
hareket edeni yakıyor işteEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
96950 flat..marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97250 ile geceye short..
Cümleten iyi akşamlar...
Geceye flat.. CÜmleten iyi akşamlar..
Yorum
Yorum