97000 ni gördügü anda motorlar cift calışır......ha ha ha
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparalarrrrrrrr akir akir......gelin yavrularım gelin......hepsi cil cil.....ATATÜRKLERİ dizecegim gene aynı tarafa.......ADAMIN OSURUGUNU DÜGÜMLERİM.....
eksper seni halka açalım..eksper yatırım ortaklığı..
yılda 3 bedelsiz garanti..
EXPYO..
Yorum
-
lem daha bir numara yok ...cogunuzu zararda tutuyor.....bu agşam kapanışı 97500 yaparsak tamamdır....ilave vuruşla gelen kar..... bunu saymam ben.....caglarts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper abi,
online ameliyat yaptın vallahi. tebrikler.
Yorum
-
hazirana kadar ağam yeni arzlar yapacakmış.. ağam daha ziraati arz edecek acil endeks çıkaaaaa paralar borsaya akaaaaa... akmayanın osuruğunu düğümleyee... hahahah güzel laf yeni öğrendik ufkumuz açıldı
Yorum
-
97800-98500 aralığına oyurmadan x100 78800 üstüne oturmadan bura sadece depmede kalır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
haa haaa haahhh ilahi eksper abi.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow 14350 ye gidiyor agam....eşşek gibi alacaksın.....cilve yapma gız.....ha ha ha
Yorum
Yorum