95750 longlar 96600 den kapandı....850 puvan cepte.....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Tepki bitti mi üstat?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster95750 longlar 96600 den kapandı....850 puvan cepte.....Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
korunmalı gidiyoruz.....ana poz long....devam....polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTepki bitti mi üstat?
Yorum
-
eksper üstad. Aklimiz basimizdan gidecek vallahi. Yazinca " 95750 longlar 96600 den kapandı....850 puvan cepte..." Ne oldu? filan telasa kapildik vallahi... Daha sonraki satirlar da rahatladik... Selamlar...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
vobda nasıl para yapılır.....nasıl soyulur ....amacınız ne ....ögretmeye calışıyorum.....benimle beraber sizde soyun diye yazıyorum lem.....ha ha halabtek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper üstad. Aklimiz basimizdan gidecek vallahi. Yazinca " 95750 longlar 96600 den kapandı....850 puvan cepte..." Ne oldu? filan telasa kapildik vallahi... Daha sonraki satirlar da rahatladik... Selamlar...
Yorum
-
endeks 78800 üstü kapandığı an burası ilk olumlu dalgaya dönmeli diye düşünmekteyim.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
Yorum