Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bütün herkese iyi tradeler bol kazançlar.... garanti bankası ile ilgili aylıklarda benim gördüğüm son gördüğüm.. aylıklar her ne kadar yanıltıcı bile olsa
hissenin 2009 başından gelen 7,50-8,00 bölgesinde çok trend desteği var..
lakin 2012 ocağından başlayan çıkış o kadar dik açılı dik herhangi bi kanal takibi yapmak imkansız..
rsı 2010 kasım zirvesi gibi 2013 ocağında görülen zirveyi desteklemiyor.. en büyük ihtimal görülen son zirve hissede 10 yıllık trendi bitiren savrulma hareketi idi..
2010 kasım -2013 ocak ta iki zirve ile hisse teknik uyumsuzlukla 10 yıllık yükseliş trendini kırdı...
hisse 7,5-8,00 bölgesindeki desteği ilerde boşuk bırakarak aşağı hacimli kırarsa bu teyid olucak.. saygılar... benim gördüğüm ilk etapta tepki alımları için 8,5-8,8,0-7,5 nölgelerinin kademe kademe izlenmesidir..
saygılar..
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
marmarali....bu cizgiyi bugun igfal etmesi gerekiyor....82 500 ucun....yani ana yorumda verdigim 102 000 ucun....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bununla.....longda ki agir top kol keser.....onlar daha kol kesmedi....o zaman....82 500 yolu acilir.....97 500 lerde...5000 puanlik hizli bi cikis olur....benim eksper o yuzden su anda dashaklarini yagliyor long ucun....ona ele ogrettim....iksen bulasmaz ha ha ha.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu siko nun irzina biz boyle geciyoruz....sabirla....
usaglar....haniminan aram bal gibi oldu yeniden....BU A-YI uyardi beni....amman haaa dedi....yas farki cok...15 sene sonra eline dusersin....MELETIR SENI DEYINCE....odum dotume garisti....dedigini hemen yaptim...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum