TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • FIRTINA
    Akşamcı
    • 04 Eylül 2011
    • 186

marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geceye short..
    Yarın ilk seans kapanırım büyük ihtimal..
    ciddi söylüyorum bu düşüşte en çok senin kaybetmeni üzüldüm sn. marmaralı

inşallah dünkü açtığın pozda duruyorsundur. biraz kar ette moralin yerine gelsin

Yorum

• VIX100
      Tecrübeli
      • 03 Kasım 2011
      • 1945

son dakika 500 lerde kıpraşırken 450 ye yazılayım dedim hemen verdi ibne ama almadım,demeki ki az daha gideri var
      oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gitmeden.....

kalanlara....

su an onemli bi yerde....50 gunnukte....ve 67 000 den 86 000 e olan cikisin....yuzde 23 fibosunda....

altinda 100 gunnuk var....bu 95 000 lerde....ana yorumumda yazmistim....bunun yakinindada fibo 32 var....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sevgilerimle....TURKUN YIYIT EVLATLARI....guzunun canli canli....CAN ALISINI IZLEDINIZ....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mehmetkirsoy
            Kıdemli
            • 03 Ocak 2013
            • 3325

pasta da gene gömmüşler... eee 108 yapınca 99 100 hayaldi bedava geliyor millete skender napsın...

Yorum

• marmaralı41
              Aktif
              • 18 Kasım 2011
              • 194

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

inşallah dünkü açtığın pozda duruyorsundur. biraz kar ette moralin yerine gelsin
              Allah razı olsun Fırtına dost..
              Dün baboli, paradigma ve eksper de düşünerekten yazmışlar, onlara da teşekkür ederim..

Evet dünkü shortlarım duruyor..
              Dün 102 üzerine çıkınca kapattım ekranı.. Çünkü insan ne yaptığını bilmiyor, yediği kazıktan sonra..
              Bugün ise seans açılışından 2 saat sonra ekran başına oturdum bilerek..
              İlk seans spot kapanışına doğru 600-700 puan basınca (102400 civarı) yine kapattım ekranı çıktım..
              2. seans ise son yarım saate geldim oturdum.. Çok şükür zararın 3000 puanı çıkmış durumda..
              Yarın ola hayrola..

Şunu anladım ancak.. Piyasada yanlış işlem yapmamak için bazen ekranı kapatmak gerekiyor..
              İşte o bazı anları insan kendisi bilecek, bilmeli..

Şimdi iki grafik atıyorum..
              Biri 15 dk'lık, diğeri 60 dk'lık spot 100 grafikleri..

54000-86000 çıkışında 15likteki kırmızı yeşili hiç kesmemişti..
              Hala da kesmedi ancak yarın açılışla birlikte 1 saat içinde 80bin üzerine alamazsa kesecek..

Gelelim 60'lığa.. Buradaki çizgilerin periyodu da farklı..
              Burada da kırmızı yeşili hiç aşağı kesmemişti trend boyunca..
              Yarın belli olacak.. Yani yarının ilk bir kaç saati çok kritik olacak..
              Cümleten hayırlı akşamlar..

Not: 21.15te FED toplantısı var..

Yorum

• ayhan53
                Rallici Başkan
                • 27 Nisan 2009
                • 2657

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgilerimle....TURKUN YIYIT EVLATLARI....guzunun canli canli....CAN ALISINI IZLEDINIZ....
                kasaplığamı özendin.
                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

HER POZUMU....aninda yaziyorum....delianlilik bu iste....bana haksizlik edenlere yaziyorum....BUNU YAZMAK BENIM HAKKIM.;
                  sana haksızlık edenin elinde tektu olsun
                  bi daha iflah olmasın.
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Maliye Bakanı Şimşek, Türkiye'nin dış dünyaya borcu olmadığını belirterek, "Bugün Türkiye Cumhuriyeti devleti dış dünyada 32 milyar lira alacaklıdır" dedi.

yetişşşşşşşşşş müdahaleeeee
                    ne içimiş bu iyi kafa yapmış 32 milyar tl mi alacaklıyız dolarmı euromu

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

x100 86100 üstüne tekrar yerleşemezse bu tirend bitmiş gözüyle bakarım.
                      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• dayan
                        Aktif
                        • 05 Ağustos 2011
                        • 382

Biz de dediydik yükseliş esnasında skender kuzuyu yedi.
                        Meğer kuzu diş bileyormuş...

Tebrikler sayın kuzu.

Yorum

• thebaboli
                          Sistemli Borsacı
                          • 06 Temmuz 2012
                          • 843

FIRTINA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Marmaralı kardeşimin durumu topladığına çok sevindim ama ben dahil bir kaç değerli dost ve abim çok zor durumda kaldı bu hareketlerde. Paradigma ne yaptı acaba? Umarım zarar büyük değildir. Allah terste kalana sabır kar edene parasını helal etsin. Ama şu 4 günde çok ocak sönmüştür. k24
                          I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                          Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• thebaboli
                            Sistemli Borsacı
                            • 06 Temmuz 2012
                            • 843

I'm gonna make him an offer he can't refuse!
                            Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• paradigma
                              Tecrübeli
                              • 19 Haziran 2009
                              • 1088

gunaydin ...poz flat beyler, dun longlari 99800 den verebildim ....103000 den vermedik hodukluk bizde .....boylece longdan aldigimizin hepsini verdik 3 gunde... ciddi kayip oldu saglik olsun ....
                              yatirim tavsiyesi degildir ...

Yorum

• VIX100
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2011
                                • 1945

günaydın zabah zabah sigortam attı,aracı kurum 55 tl çekmiş hesaptan pasif alışlar riski adı altında bu ne lan?

sizlerden de kafalarına göre çektiler mi?arayıp öğrenelim dertlerini en iyisi,tövbe ettirecekler borsayak24
                                oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

Working...
                                X

Debug Information