kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yorum
-
Geceye short..marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5800 puan kazığın üzerine 101600 short..
Yarın ilk seans kapanırım büyük ihtimal..
Yorum
-
[B]79 100 de durdu....niye....cunki kaartlari aciga satmis ve short AGIR TOPLAR KAPANIYOR....[/B..
PEKI BUNNARA MALI KIM VERIYOR.....goygoya getirilen vetan evlatlari.....iste BORSA BUDUR....GOYGOYDUR YANI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KOPLE KAPANDIM....kar hedeflerim tuttu....yeter....GUNAH....FAZLASI HARAMDIR....
SKENDERE VE GOYGOYCULARINA....her furgunumda oldugu gibi....TESEKKURLERIMI SUNUYORUM....IYIKI VARLAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YARIN NE OLUR ABIM HER BUYUK DUSUTEN SONRA AGZIMIZA BIR PARMAKDA DEGIL DEGIL PARAMAK BAL SURUYORLARkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOPLE KAPANDIM....kar hedeflerim tuttu....yeter....GUNAH....FAZLASI HARAMDIR....
SKENDERE VE GOYGOYCULARINA....her furgunumda oldugu gibi....TESEKKURLERIMI SUNUYORUM....IYIKI VARLAR....
Yorum
-
78000 lerde düşüşün son bulacağını düşünüyorum..Çok yakınız yani..
Bugünkü cnbc-e deki alt yazı paniği pompalar tarzda idi..Bir an ben bile inandım..Neymiş amerika yıllıkda 0.1 küçülmüş..
YILLIKDAA...
Halbuki son çeyrek 0.1 küçülmesine rağmen yıllık 2.2 büyüme bekleniyor totalda..
78000 kendi düşüncemdir..Kimseyi bağlamaz yatırım tavsiyesi değildir..
8-10 cent borsa beklentimi ise koruyorum hala..
2014 2015...
Yorum
-
HOSCAKALIN....dunya guzeli kardeslerim....bi haftadir furusuyorum....uykusuzluk bitirdi beni....cok yoruldum.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Get yat uyu....paralar isicak tutar seni bu kis gunu....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOSCAKALIN....dunya guzeli kardeslerim....bi haftadir furusuyorum....uykusuzluk bitirdi beni....cok yoruldum.....
Ben seni uyandirim 102 de....ha ha ha
Yorum
Yorum