paradigma Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum ...etlerinde cok lezzetliymiş....pirzola yaptım yidim....sabah beri üzerimde depindin durdun kusura kalmassın artık...ATATÜRKLER BİR TARAFTA OLACAK....ha ha ha
tek kelime....gene muhtesemdin....yarinda benim 103 ler is yapar umarim....
strajim su.....100 den 103 e.....oradan....98 000.....tutmazsa yandim...herif gene gelir kis kis guler....lem normal bizim gibi gulse....bozulmuyucam....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sagol eksperim ,shortu dikkate almayip hep long long deyince birden verdi durzu , shortu ana balyayi kacirdik , suandaki kapanis itibari ile 2000 puan tersteyim ... lakin son vurusmalarimdan longdan aldigim 8100 , shorttan 1600 puan yaninda cokta birsey ifade etmiyor ....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem formda olan sensin asıl....iki aydır adam hödüğe döndü....soydun sovana cevirdin....son da yakalanmasan eyiydi emme....canın sagolsun....sadaka virdim say....ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
indi bindi yapmadan olmuyor ....bak iki ayım heba oldu gitti....kazanmadımmı...kazandım....emme kıcımdan ter aktı..... cektigim sıkıntının haddi hesabı yok....bunun yanında bununla ,indi bindiyle vuruşsaydım....ohooooo.....kat be kat daha fazla kazanmıştım....tokatlayacagım bundan sonra....yok döndü, dönmedi bakarız duruma göre....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek kelime....gene muhtesemdin....yarinda benim 103 ler is yapar umarim....
strajim su.....100 den 103 e.....oradan....98 000.....tutmazsa yandim...herif gene gelir kis kis guler....lem normal bizim gibi gulse....bozulmuyucam....
Yorum
-
Bence çıkarma ters indikatör olarak kullan baya kazandırırflamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHALİL REÇBER @HalilRecber 2 saat
GARANTİ BANKASI...8.98 İhtimali artıyor... pic.twitter.com/2UYpRCkW
garanti 9.20 lerde gezerken yön tayini yapmış,takibimden çıkardım
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
merval nerdeymiş bizim kapanışımızda... kepçeyle skender uçurmuş bizden sonra..
Merval 3470.15 +128.05 +3.83%
Yorum
-
dünya rallide bunlarda fırsat bu fırsat diyip not mot derken ceketi alıp çıktılar...
yeni alıcılar napacak o önemli...
Yorum
-
Yükselişler satış fırsatı sanki
Heç niyet yok yukarıya
Kazığı sokacakmıdır nedir bunlar millete?
En azından niyetlerinde var, punduna getirdilermi basacaklar demeye başladım.
Dikkat olmak lazımEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
sistemtemsel 103600-102400 nötr bölge bugün için.hangisi kırılırsa yön o taraf olur.şu an ortada kalmış işler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Çok kritik bir yerde piyasa... 105.000 e kadar tepme ihtimali var ama dünkü pasta kafamı karıştırdı...
ama bir sert düşüş dalgası daha gelip 98.000 ler görülebilir... Kararsız kaldım izliyorum sadece şimdilik'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
Yorum