ağam beyinsizligi bırak.....bugün bu endeksi gömersen birdaha babayı alıcı bulursun....göm lem...gömmessen ********sin....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper ve kuzu emicelerin dikkatine....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhımmm.....devlet kademesi bu düşüşe kızmış.... ni dedim....devlet başa....teyyip agam bu borsayı takip ediyor.....
biraz daha halka arz.... biraz daha bütçeye katkı.....hükümete yarayan bu.....
amma.... yabancılar .... hedeflerine ulaşmışsalar....... ve kademeli çıkmaya niyetliyseler.....?
Not: Bıkmış abi.... Bak, kuzu diyor ki..."-eksper beni tanır......".. Gerçi eksper abiye Çamlıca'da Büyükşehir Belediye Tesislerinde "yemek" vaat etmiştim.... ... davetimi tekrarlıyorum...bıkmış abi... sen de davetlisin.... böylece..kuzuyu tanıyanı tanırsın....

saygılarımla
talebe AYIGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
Davet icin teşekkürler ...icabet etmekten şeref duyarım...müsait bir zamanda neden olmasın....abi olmuyor yalnız....ben kuzu gibi ehtiyar deelim yav.... acük saclar kırlaştı o kadar....tığ gibin delikanlıyım daha....ha ha haA-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper ve kuzu emicelerin dikkatine....
amma.... yabancılar .... hedeflerine ulaşmışsalar....... ve kademeli çıkmaya niyetliyseler.....?
Not: Bıkmış abi.... Bak, kuzu diyor ki..."-eksper beni tanır......".. Gerçi eksper abiye Çamlıca'da Büyükşehir Belediye Tesislerinde "yemek" vaat etmiştim.... ... davetimi tekrarlıyorum...bıkmış abi... sen de davetlisin.... böylece..kuzuyu tanıyanı tanırsın....

saygılarımla
talebe AYI
Yorum
-
-
marmaralı kardeş geçmiş olsun,aynı yerden açmıştık ben cort sen long,ben naaptım 200 puana kapattım,allah beni taş etmesin,şimdi de tribünde oturuyorum,eksper abi yön yukarı mı?marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5800 puan kazığın üzerine 101600 short..
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
tecrübem derki yanlış yapıyorsun....bir hafta dinlen.... gel hangi poza girersen gir.....şimdi acacagın poz abondene olmana yol acar....son karar tabiki senin....saygılar....marmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5800 puan kazığın üzerine 101600 short..
Yorum
-
A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper ve kuzu emicelerin dikkatine....

saygılarımla
talebe AYIBu hafta sonu BIKMIŞ ABİ İzmir'de imiş....(inşallah istanbul'a da lütfeder ) ... Bir sonraki hafta sonu....Cuma akşam..cumartesi...pazar sizlerce nasıl uygunsa....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDavet icin teşekkürler ...icabet etmekten şeref duyarım...müsait bir zamanda neden olmasın....abi olmuyor yalnız....ben kuzu gibi ehtiyar deelim yav.... acük saclar kırlaştı o kadar....tığ gibin delikanlıyım daha....ha ha haGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
desene düşüş bitti pehhheksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevropanın her yerine gömüyorlar.....imkb ayışta gel yavrum.....
-----------
sahol 4.5 artıda pehhh
Yorum
Yorum