hava bozuyor yine.....kapanışa kadar dayanamaz ise yandım.....ha ha ha
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
108 lerde ne dediğinide bulursam yazacam...
Yorum
-
eksper abi 108 lerde çok önemli güzel gelişmeler önümüzdeki gün dedimi demedimi onu bulim okumuştum... her şey yalan tek gerçek soygun...
Yorum
-
ya kuzgun leseeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhımmm.....devlet kademesi bu düşüşe kızmış.... ni dedim....devlet başa....teyyip agam bu borsayı takip ediyor.....
))
Yorum
-
http://www.haberler.com/ekonomi-baka...271062-haberi/
"Türkiye'nin hak ettiği notu vermekte cimri davranıyorlar, hala eski cimrilikleri devam ediyor. Dünyada asla Türkiye ile yarışamayacak ülkeleri bizimle aynı kategoride tutmaya devam ediyorlar. Bu noktada borsanın gelişmesi ve büyümesinden memnunum. Borsaya kote olan şirketlerimizin değeri artıyor. Önümüzdeki günlerde Türkiye daha önemli gelişmelere şahitlik yapacak.
------------------------
evet çok güzel gelişmeler oldu taban olan banka var..
--------------
yabancı olmak varmış.... yerliye bamya....
Yorum
-
Bugün artı kapatırsa longa devam mı?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem bugün artı kapatamayacak bu....yandım yandım....lem kuzu bir elime gecersen pirzola yapacagım seni.....ha ha haLütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
-
HALKBN 18,50 vob da 102 üstü kapar abi... Varsınlar bassınlar amirale.. sıkıntı yok...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 puvan yeşile razıyım bugün yav.....hadi düldül....göster lem kendini......'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Yorum