TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eksper
    Kıdemli
    • 17 Temmuz 2009
    • 3714

hinci padişah zamanın birinde teftişe cıkmış....
    bakmışki bir köprü,gelen gecenin haddi hesabı yoh....
    yaverine emir buyurmuş gecenlerden ücret alınsın....
    köprünün başınna adamı dikmişler gelen gecen parasıyla karşıya gecer olmuş...
    padişah bakmış durum güzel ,gelir iyi ,yaverine dönüşede bir zenci koyun, dönenlerdende hem para tahsil etsin, üstünede tecavüz etsin demiş ....
    köprünün diger ucunada bir zenci dikilmiş tahsilata ve tecavüze başlamış....
    zenci geleni geceni düzer olmuş....
    yaverine bir süre sonra sormuş durum nedir????
    padişahım paralar üzerimize oluk oluk akıyor sen cok yaşa demiş....
    padişah köprüyü tekrar teftişe cıkmış.....
    sormuş gelen gecen zevatlara....evlatlarım nasılsınız bir sıkıntınız varmı???
    halk cevap vermiş....
    pdişahım sen cok yaşa emme,ZENCİNİN SAYISINI ARTTIRALIM COK SIRA OLUYORDA.....

Yorum

• kuzey
      Katılımcı
      • 28 Ağustos 2009
      • 162

ana pozunuz shortdu. onlari kapamadan tutacakmisiniz kuzu?

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzey....ortamaya kadar evet....sonra yukari oynuyacagim....sistemim boyle ve taviz asla vermiyor....ona uyuyorum....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzey
          Katılımcı
          • 28 Ağustos 2009
          • 162

ortalama dun itibari ile 78800 civarinda olduguna ve hergun 200 puan yukseldigine gore bugun 79000 civarlarinda olmali. 80.000 goruldugune gore 1000 puanlik bir marj kalmis oluyor sizin hesabiniza gore. fakat eger pesinden yukari olacaksa pala bu rakama inmeden donus yoluna girmis olabilir. o rakama inmeyerek yukardaki hedefe gidecegini ilan edecegi bir guc gosterisi anlaminda oraya inmeyebilir.

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ortalama dun itibari ile 78800 civarinda olduguna ve hergun 200 puan yukseldigine gore bugun 79000 civarlarinda olmali. 80.000 goruldugune gore 1000 puanlik bir marj kalmis oluyor sizin hesabiniza gore. fakat eger pesinden yukari olacaksa pala bu rakama inmeden donus yoluna girmis olabilir. o rakama inmeyerek yukardaki hedefe gidecegini ilan edecegi bir guc gosterisi anlaminda oraya inmeyebilir.
            YAAAA....eksper neden long oldu....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

hesap su....yuzde 10 dusus olursa....98 000

yuzde 15 dusus olursa ki bu overshootingdir...93 000.....ben 95 000 makul diyorum....SURE 22 GUN...

her ikiside duzeltmedir.....dusus yuzde 25 olursa trend degisir....onun ucun eksper tarzi furusma para getirir....bu tarzin adi FUR KAC...bunuda cok yogun kullandim ve forumlara yayildi...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

her puvanı köküne kadar alıcam dedinmi kazanma şansın eyice düşer....cile cekmeden kazanamassınnnnn.....

Yorum

• kuzey
                  Katılımcı
                  • 28 Ağustos 2009
                  • 162

benim gordugum bu sekilde milimetrik hesaplarin tutmadigi. soyleki eger donecekse o hesaplanan yerlere gelmiyor, donmeyecekse o zaman o yerlerde de durmuyor ve daha da asagilara gidiyor. bakalim pala ne yapacak bu sefer.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ben turkiyedeyken....ekperle birlikte furusuyorduk...FUR KAC ta....onun basarisina kimse ulasamaz...benim pozlarida o kapattiriyordu...FUR KAC ta isem tabii...

Yorum

• eksper
                      Kıdemli
                      • 17 Temmuz 2009
                      • 3714

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      benim gordugum bu sekilde milimetrik hesaplarin tutmadigi. soyleki eger donecekse o hesaplanan yerlere gelmiyor, donmeyecekse o zaman o yerlerde de durmuyor ve daha da asagilara gidiyor. bakalim pala ne yapacak bu sefer.
                      işte stop bu noktalarda hayati önem taşır....şimdi kuzumun bahsettigi longcunun stop yeri 97000....bunun aşşagısında piyasa ayılaşır...bu işte biter....buraya kadar piyasa long....1000 puvan, 2000 puvan düşmüş cıkmış osuruk işler...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bu slow trading zaman istiyor....kanser etmeden para vermiyor...EMME goturdun nu...cok fena goturuyorsun....yazdim yukarida bi duzeltme 22 gunde tamamlanir...eksper hakli...yeter cik dibi bulma diyor....

ama ben burada uzakta oldugum ucun...FUR KAC yapamiyorum...yoksa uykusuzluk olduruyor...cunki esas furusmam dow da....

Yorum

• eksper
                          Kıdemli
                          • 17 Temmuz 2009
                          • 3714

şimdi kuzu şort dönüşe oynuyor ve döndü diyor....kesin teyit yok....haklı cıkabilir....ben düzeltmeye oynadım karı aldım....şimdi longum...zıt pozlardayız....ikimizden biri yanılacak...ben 97000 kırılırsa yanılırım....kuzu 107 yukarı gecilirse yanılır....durum budur....

Yorum

• eksper
                            Kıdemli
                            • 17 Temmuz 2009
                            • 3714

şimdi kuzum haklı cıksa bile trend dönmüş olsa bile ve dahi 97 kırılır gibi olsa bile 102 ler tekrar görülecek....onun ücün dibine kadar almaya calışmak yanlıştır....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

burada 1998 de aldigim ve terse dustugum bi kaart vardi....gecen yil aldigim yere geldi....simdide ikiye katladi....hanim sat cik sundan diyor...SATMIYORUM....lem...12 sene boyunca maliyetime gelmedi....simdi birden firladi bu 5 e katlar diyorum....INANMIYOR....gaci 35 yasinda tecrube sifir....ona birakip uyusam gunduz...ilk yapacagi is bu kaardi satmak....ZOR YANI....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

BURADA....GUNES DOGUYOR SU AN...ve ben hala yatmadim....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information