obur koyde `bullduzer` adli bir arkadas var ekstra sini eklemis yanlismi goruyorum ben 3471 kontrat !!! uzun diyor ???
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu sabah izlediğim kadarıyla bloomberg-ht düşüşe, cnbc-e yükselişe oynuyor. Ekstresini ekleyen arkadaş garantiden oynamış. Muhtemelen fon yöneticisi veya garantide üst düzey bir görevli olabilir. Ciner-Şahenk kavgasında küçük yatırımcıyı Şahenk safına çekmeye çalışıyorlar bence.
Yorum
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterobur koyde `bullduzer` adli bir arkadas var ekstra sini eklemis yanlismi goruyorum ben 3471 kontrat !!! uzun diyor ???
hadise bu....DUSUSE INANAN YOK...egitilmis suru long yonunde hala....skender...DESTEKLERDE MAL VERIR....borsayi dirence tasirki...para harcar bunda....DESTEKTE ALICI BULUNSUN DIYE...
su an....goruldugu gibi....BU ALICI VAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yav deli etme insanı....iki günde 8000 puvan düşmüş adama şortmu acılır longmu....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadise bu....DUSUSE INANAN YOK...egitilmis suru long yonunde hala....skender...DESTEKLERDE MAL VERIR....borsayi dirence tasirki...para harcar bunda....DESTEKTE ALICI BULUNSUN DIYE...
su an....goruldugu gibi....BU ALICI VAR....
Yorum
-
EKSPER....bizimkiler skenderi gistirdi koseye....sirket sahipleri mal verdimi....skender dotten oluyor...onun ucun zirt pirt batma noktasina geliyor ve amerikan vergi oduyenlerce kurtariliyor....tekaut fonu yuzde 1 amirala cakacam dedi...alsin hadi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEKSPER....bizimkiler skenderi gistirdi koseye....sirket sahipleri mal verdimi....skender dotten oluyor...onun ucun zirt pirt batma noktasina geliyor ve amerikan vergi oduyenlerce kurtariliyor....tekaut fonu yuzde 1 amirala cakacam dedi...alsin hadi....
bunu bilen....benim gibilerin korkunc satislari gelince.....dotu komple buzusup bu hale geliyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yav tamamda etik degil etik....hort diye nereye gömüyor....imkb nin gücü ne...piyasa koşulları var ,teyyip agam var....hemen malı götür...yok ya....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEKSPER....bizimkiler skenderi gistirdi koseye....sirket sahipleri mal verdimi....skender dotten oluyor...onun ucun zirt pirt batma noktasina geliyor ve amerikan vergi oduyenlerce kurtariliyor....tekaut fonu yuzde 1 amirala cakacam dedi...alsin hadi....
Yorum
-
geçen hafta nasıl alıyodu moodys not yok demesine rağmen gitti 106500 den 109 a kadar aldı ve 2 gün devam etti..... ne mesajı verdi ! not gelmese bile yükselişe devam... noldu 8000 düştü...
acaba fed tarafından likidite çekileceğine dair mesaj mı gelecek toplantıda ? Dow gold vs. heryer yıkılacak mı ??
bilgimiz kısıtlı olduğu içün herşey gerçek olunca görüyoruz.. k24k24
Yorum
-
eksperim....KOL BUKULUYOR....bizim sirket sahaplari....DI HAYDI ULA....dedimi....is bitmistir....kimse uc kaartta TURK le basedemez....biz krizlerle afsunlandik....gariii....bunu elimizden kimse alamaz bu oldu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
o dedigin 109 u baz alirsak....9000 puan dusus oldu.....SIMDI PIYASAYI YENIDEN YAPIYOR....bu normal...musteri lazim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dikkat edersen...senin ilk cakip geri kakaladigin yerin ustune cikmiyor....102 450 yani....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gecerli kuzey....9000 sembolikti....esas olan 50 gunnuk ortalamadir....bu genelde yuzde 10 ila 15 lik bi dusustur....bu ortalama dun itibari ile 78 870 de....sabah yazmistim....
9000....onemli....bu piramitlemenin bittigi yer....100 000 de bitti....yazdim...artik piramit yapilmaz....bu 9000 puan onun siniri....ve piramitler kapanmaya gelince....100 000 den o muthis ziplama oldu...1800 puan gunnuk kar alindi yani...o hadise...o hadise idi....riskler azaltildi....TUM ZALIMLER ORADAYDI BUGUN....simdi elde ortalama kaldi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bizim usaglarin gomuslerinin oldugu bazi motor kaartlar.....50 gunnuge indi garan gibi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum