TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
107350 den kısalan sistem depiklemek için ağanın keyfini bekliyomuş.
not:sistem test aşamasında olup sonuçları incelenmektedir bilginize.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
7.32 den amiralden kurtul demiş.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sistem elinden geleni yapmaya çalışmış pala napsın tabiiki gerğini yapmış.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
böyle bir haber çıkmış ben inanmam ama .....
İlk silah bırakma Tunceli’den
İmralı görüşmeleri sürecinin ciddiyetini ve bu konuda PKK’nın “olumlu” yaklaşımını göstermek için Tunceli bölgesinde 20 kişilik bir grubun silahlarını bırakarak geri çekilmeye başladığını açıklaması bekleniyor.
“Barış Grubu” olarak hareket edecek PKK’lıların bu gelişmeyi bir deklarasyonla duyuracağı, kış koşullarında tamamen bir geri çekilmenin söz konusu olmadığı, ancak bunun simgesel bir anlamı bulunduğu, gelişmelerin buna göre değerlendirileceği ifade ediliyor.
Sızan bilgilere göre, süreç içinde somutlaşan diğer önemli kilometre taşları şöyle: »Yeni Oslo artık Erbil: Görüşmelerle birlikte yeni müzakere mekânı Erbil oldu.
Süleymaniye önerisine, MİT “İran etkisi yaşanabilir” gerekçesiyle karşı çıktı ve Erbil ön plana geçti.
MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın Erbil ziyareti, Paris’teki suikast nedeniyle ertelendi. Erbil’de dört MİT görevlisi sürekli görev yapacak.
Yorum
-
piramitlemede bugun son gun....101 800....bugunden sonra....ana pozizyon disi mal tasimak riskli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpramitleme....eski izliyenler biliyor....yenilere bu...
acilista cakiyorsun.....aasama dogru kapatiyorsun....devrisi gun ayni sey.....ANA POZU ELLEMIYORSUN...
GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
PIRaMITLER SIOMDI KAPANMALI....103 UN ALTINDA....TEPKIDE TEKRAR CAK....SISTEMIM BU....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiramitlemede bugun son gun....101 800....bugunden sonra....ana pozizyon disi mal tasimak riskli....
bugun son gunu....aasama dogru veya okkali karda kapa....ana poz devam....SISTEMIM ICABIDIR...KAR BUNUNLA KATLANIYOR...KALDIRACLA YANI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
endeks 100 de 80 bin desteğinden
vobda 100 bin desteğinden döndük
çok hızlı görüldü bitti bence,
EW sayımımı güncelledim
şimdi burada uzun uzun anlatmayayım, her şey açık, tavsiye değildir senaryodur.
Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
bugün almayacaksak ne zaman alacakmışız
Yorum