kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper....para kazanirken...hep susarim....manif nerede ula...durzu cok goturdu....ha ha ha....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
8,74 e vermişler araya kaynadıgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakbnk seans için taban mı oldu ???????I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
yav ne susması coşman lazım coşman.... paralar gıcır gıcır üzerimize akıyor sen susacagım diyorsun..... eyice ehtiyarladın....gocattı seni bu skender agam....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper....para kazanirken...hep susarim....manif nerede ula...durzu cok goturdu....ha ha ha....
Yorum
-
lem götürdük götürmesine de...bir wc ye giderken uzun açtıydım. moodys açıklaması gelmiş o anda..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper....para kazanirken...hep susarim....manif nerede ula...durzu cok goturdu....ha ha ha....
ısrarcı olmadım fazlasına longoyo döndüydüm. hesap yapıyorum, bu iş daha bitmedi bir 2 li tepe yakışır buna...15 tatile çıktım. kaldı 9 günüm, bu 9 günde paramı 4e katlamasına oynuyacağım..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
hep ne dedim....longda 6 zaman biriminde aldigini...shortta 1 zaman biriminde geri verir....skender longdan asla para kazanamaz....LONGDA SURU YARATIYOR....BU COK PAHALI ....O SURUYU KESTIMI....SKENDER PARA KAZANIYOR....tum kurgu budur borsada....suru olusturmak ve donup onu kesmek....BU NEDENLEDE....SU AN....TUM FORUMLAR SESSIZ VE SASKIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hisseciler elerinde mal etrafa bakıyor alık alık yav......ne iş ...ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep ne dedim....longda 6 zaman biriminde aldigini...shortta 1 zaman biriminde geri verir....skender longdan asla para kazanamaz....LONGDA SURU YARATIYOR....BU COK PAHALI ....O SURUYU KESTIMI....SKENDER PARA KAZANIYOR....tum kurgu budur borsada....suru olusturmak ve donup onu kesmek....BU NEDENLEDE....SU AN....TUM FORUMLAR SESSIZ VE SASKIN....
Yorum
-
HA HA HA....ula zalim olmayin usaglar....netce itibari ile....haso delianlilariz....moody ize shortla karsi komak delianli isidir...
ne dedim...
skender....moody iz kilicini IMKB salonlarina asti....kimse aciga satamaz ve short olamaz....ve her dususu tepki sanar.....mala girer...oda doser dedim aynen oyle yapti...moody i duserek karsiliyacak dedim....ve yapti...kapattigim topikte hepsi yazili...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yamansın... bende buna oynadım ...tabi teknikte müsaitti....emme hinci iş degişti....modi fos diyenlerin satışları karşılanacak ve kesilecek.... yine zamanında tüymede bögürteyim seni.....ha ha hakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....ula zalim olmayin usaglar....netce itibari ile....haso delianlilariz....moody ize shortla karsi komak delianli isidir...
ne dedim...
skender....moody iz kilicini IMKB salonlarina asti....kimse aciga satamaz ve short olamaz....ve her dususu tepki sanar.....mala girer...oda doser dedim aynen oyle yapti...moody i duserek karsiliyacak dedim....ve yapti...kapattigim topikte hepsi yazili...
Yorum
-
bizde sadece....kis kis gulelim usaglar....fazla gulmuyelim ayip olur...dususU percinliyen indikatorumun dedigi gibi....KIS KIS GULELIM....HA HA HA...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
buna düşüş denmez silindir altında pastırma denir.20 günde aldığını bir günde verdi.hiç hoş görütü olmamış gıraflarda.hayırlı akşamlar.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum