Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hayırlı cumalar cümleten...
pek derman kalmamış gibi ahali de... nereye varacak bu işin sonu ben de merak ediyorum.. hisse taşımaya devam ediyorum şimdilik... satış emaresi görünceye kadar... daha önce Babo nun verdiği hedeflerin üzerindeyiz... uzun vadede oluştugu görülen takozun (eğer öyleyse tabi) üst çizgisinin de üzerindeyiz... üst çizgi 104 ler civarı gibiydi... o halde hisse için bu üst çizginin altına gidildiğini görmek lazım... lakin ben o kadar beklemem.. kısa vadeli oluşumları takip etmeye çalışıyorum... ancak esas mesele..bu hareket feyk midir değil midir.. mevzu bu... daha öncede değindiğim üzere... feyk değil ise... absürd gelecek rakamlar söz konusu olabilir... ancak ben gene de beklemiyorum şu aşamada... öte yandan kağıtlarımı da satmıyorum...
her duruma hazır olmakta fayda var..
hele vobcular için... körü körüne poz a bağlanmamak ilazım gelir... aman dikkat... dönüş ya da düzeltme mutlak olacak.. ama o vakit orada olacak cesaret ve sermayeye sahip olmak esas...
Yorum