17.44 e kadar timsah pozisyonundayım
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
buralardan bir allahin kulu long acmaz ( ky olarak konusyorum )....peki ala ne yapar bunlar anca short acar cok yukseldi diye ....eee skender o kadar safmi dusursunde para kazandirsin marabaya ..veya dusursunde maliyetleri cok altta kalmis ky yatirimcinin pozunu kurtarsin ,nefes aldirsin ... yaparmi bunu ? simdi koyun bakalim kendinizi onun yerine ......
bugun geceye flat ..yarin ekran basinda olamiyacagim.... sayet gelirse 109500 civarlarindan shortlamaya baslarim ... cumleten iyi aksamlaryatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Bütün kaatlar hedeflerini geçti bi tek garan kaldı 10,40 olmadı
Olana kadar borsa yukarı bence.
Bi zaman hisselerin hedeflerini buraya yazdımdı ama forumda geçmiş gönderileri bulmak mümkün deil.Eğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
Geçen yıl bu zamanlar forumlarda işctr almak lazım derdim fiyatı 3,05 e düştü almayanı döveceklerdi neredeyse
Şimdi bu işctr artık buradan alınmaz yani 7,40 fiyata en azından ben almam,
Nereye giderse gitsinEğer hayatında inişler ve çıkışlar olmuyorsa, ölüsün demektir.
Yorum
-
IMKB ORGE gibi oldu walla..
THY 7 tl..
Bölünmeden önce sanırım 10 lu fiyatlarda idi..Yine gösterecekler herhalde.
5.88 de göstergeler aşırı ısınmış idi..Herkes bu fiyattan alınır mı diyordu..Fiyat yukarı giderken göstergeler aşşa gitti..Bir noktadan sonra bu göstergelerle almayanı döverler moduna girdi..
Haydi bir daha sür yukarı..Bütün u10 durumlarında böyle..macd yi açın yukarı kesecek gibi ise gözünüz kapalı girin..
IMKB içinde böyle..saatlik macd yukarı kesecek gibi ise fiyat kaç olursa olsun LONG olmak lazım..
Yorum
-

Yorum