Paradigma abime nazar değmesin maşallah.
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nedim abinin işler bu ara yoğun o nedenle yazamıyordur. Yoksa pozunu paylaşır abi.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternedim972 onceleri cok iyi furusuyordun ,son zamanlarda hic pozunu goremiyoruz ? pozmu almiyorsun yoksa pozlarini paylasmiyormusun merak ettim ...I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
s.a arkadaşlar.. iş muhasebe olunca, ay da ocak olunca malum geçen senenin işleri vs. kapatma durumları oluyor.dolayısı ile de bazen bırak yazmayı okumaya bile fırsat olmuyor forumları falan..
ara ara bakıyorum paradigma bence ocak ayının yıldızı sensin..
poz aldım dün az bişey çarpıldım o git gellerde.. dünden tekrar 107250 uzunlarla devam.. 109200 leri bekliyorum gelirse. gelmezse 108 üzeri bir yerden flatlemeyi düşünüyorum.. herkese bol şans..
Yorum
-
hocam 10 numara bir tespit daha tebrik ederimmarmaralı41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖğle arası cümbüşlü mc partisi var..
öğle arası spot kapalı iken vadeli yeni zirve yapıp yükselmeye devam etmezse
mc sonrası sağlam bir satış beklentim var..
Yorum
-
-
-
108650 ye kadar alabilir şimdi ancak long olmam için az daha basması lazımdı..
Şimdilik flat izleyiciyim..
Yorum
-
kesinlikle var ...alis yaparken altinda olmasina satis yaparkende ustunde isen avantajli oluyorsun elbetteki ...flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervuruşurkene ağırlıklı ortalamaya da mutlaka dikkat ediyorum,bilemiyorum önemi var mı ustalar içinyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
icin gidiyor demi ha ha ha ..hem burdan vursan herkezin ortalmasinin cok cok ustunde bir short ortalaman olacak ....ayni durum benim icin de gecerli ....tuslar senin onunde ;)flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEn vurmak istiyorum nasıl yapacaaz?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
Yorum