banga 10 liraya 1 kademe...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kepçe tüm haşmeti ile geri döndü..Yurtdışından da haberler süper..İspanya tahvillerine rekor talep ZEW..
sabahki istifa haberinin nedeni belli oldu..
Yüzde 2 artı kapar mıyız acaba bugün..
dermişiimmmmm...
breh breh breh... garanti 10.30
sahol 11.30 ..ahahahaha
Yorum
-
mazallah acaba diyom amiralde 10 olurmufox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayaldi gerçek oldu...vakıf 6, garan- ak 10, halk 20 gayme..buyrun bakalım... ucuz mu bahalı mı?
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
10 lira garan. akbank 20 liraya hakın bankası vakıf sadece 6 lira .. GEL VATANDAŞ GEL BORSAYA GEL.... BU MALLAR ALANIN ELİNDE ALMAYININ .ÖTÜNDE PATLIYOR.....hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
aynen ihtimal dahilinde... tumer hocam var diğer köyde..onun graflarda uzun vade hedefi oralar oluyor..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermazallah acaba diyom amiralde 10 olurmu
buraların üstünde afaki rakamlara gidebiliriz... endekste 2007 tepesi ilen 2010 tepesi ve 2008 dibi ve 2011 diplerinin birleşmesinden oluşan görüntü takoz.. bunun üst sınırı xu100 82 civarı idi.. babonun hedefler de buralardı.. yaklaşık olarak....
dolayısıylan... ya bu takozdan bir savrulma yaşıyoruz... ve yakınd düşmeye başlayacak...ya da üstte çılgın hedefler olabilir... 90 üstü yaklaşık 100ler gibi... ancak bunun şu aşamada olmasını pek beklemiyorum.. tabi eldeki kağıtları satmadım tabi... uzun lafın kısası... serbest bölgedeyiz bence...
Yorum
-
Not filan artar mı bilinmez..
Ancak grafik diyor ki:
88600 - 89600 aralığı görülebilir..
Bu kırmızı ve sarı fibonacci fanları çok muazzam çalışmış bugüne kadar..
Bu bölge geçilmesi çok zor bir bölge...
Çünkü ikisi birden bu bölgede kesişiyor..
Oraya kadar longda durur muyum bilmem ancak shortu kesin giyerim..

Yakın çekim
Yorum
-

dolar bazlı da aylıkları da aşırı alıma oldukça yaklaştırdı...
en tehlike döneme yaklaşıyoruz.. vob da inat etmeyip nakitte bekleyebilenlere bugün 10 lira olan garanti gibi hisseler ileri deeşsiz fırsat sunacaktır..
90 derecelik çıkış açısı siyasi iktidarın sonunun geldiğinin öncü göstergesi olduğunu düşünüyorum....
bu tür savrulmalarda sert barlar başlamadan yapılması gereken kaldıraçlı piyasalarda sermayeyi korumaktır o piyasalardan çıkmaktır... 2 yönede sert savrulmaların yaşanacağı günlerin öncesinde olduğumuzu düşünüyorum..hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Yorum
-
üleynn okutokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster107.350 şortlar 106.350 kapandı 1000 puan.. Öğlen yukarı çeker bunlar ordan gireriz yine
teşekkür ederim aro
sayende 2bin puan kurtuldu
Yorum
-
heyecanımı maruz göregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüleynn okut
teşekkür ederim aro
sayende 2bin puan kurtuldu
dün heç bakmadımdı bugünde bakmadım
demin cort devam dirdümki sein mesajı gördüm hade didim bende verem yukardan bidaha vururum okut gibi
kapattım 106600 gittim iş çıktı bakamadım
geldim baktım
108450 hemen cortladım
şu halde bile 2bib puan
Yorum

Yorum