Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
olay su sekilde oldu sesli dusunuyorum ; dun alayina kol kestirdiler shortculari .... shortta israr edenler ise teminatlari yatirdilar tabi ohhh mis gibi kasaya para girdi ...dahasinda bugun asagiya doseyerek , o kol kesenler ana avrat sovduler tabi tuhh anasini satim gittik ne yuksekten kapadik shortlari su hale bak 106 000 oldu ..... derken bunlar , bari kacirmayalim trendi diye tekrar bindiler shorta ( zaten maliyetleri daha asagida ) bu arada da kol kesmeyen parayi yatiranlar ohh iyiki parayi yatirdik dediler(dustuya 106000 ya ) , iste o diyenlerinde simdi parasini aldilar , ayrica asagidan trendi kacirmamak icin tekrardan short olanlarida mee lettiler .... skender hakikaten cok iyi oyuncu ,mukemmel otesi ...
ahaa benden bahsediyonn
106450 den yerine koydum
düşüşü kaçirmiyim diyen bir de koşarak ekrana gidiyom ki düzeltmenin tepesinde yakaliyim diye
Paradigma abi... soydun yine inek sağar gibi maşallah....
107.350 şortlar duruyor 108.500 son partiyi vurucam gelirse full olup bekliyeceğim
aslinda bugunde cok guzel yerden vurdun ...imrendimde fakat yazik oldu halbuki dun 106900 den kar almistin bugun 900 puan daha fazla kar alma sansin vardi niye teptin onu ...
aslinda bugunde cok guzel yerden vurdun ...imrendimde fakat yazik oldu halbuki dun 106900 den kar almistin bugun 900 puan daha fazla kar alma sansin vardi niye teptin onu ...
.eksper abi gibi düşündüm... bugün olmasada pzt 2000 puan daha sokar dedim ama ters tepti.. olsun maliyet iyi şimdilik kaçan bişi yok sadece sorun açık poz 5000 üzerinde olması büyük ihtimalle işyatırım yakaladı yine birilerini
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum