107.500 şortlar 106.900 kapandı
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Allah razı olsun kardeşliğe saydiğiniz için.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayrıca kulmer....... yazdıgın yazı icin adam ı vururlar haberin olsun.....ben kardeşlige saydım.....ha ha ha
Malum psikolojiler iyi değil, psikolojisi iyi olan alttan alcek artikim.
Ama cümlenin ilk kısmı için ise sadece gülerim.
ben kaçar iyi akşamlar
en can alici zamanda ekranda olamamak kötüüüü...
Yorum
-
hayırdır nereye yav...sıkıntı yok degilmi???kulmer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah razı olsun kardeşliğe saydiğiniz için.
Malum psikolojiler iyi değil, psikolojisi iyi olan alttan alcek artikim.
Ama cümlenin ilk kısmı için ise sadece gülerim.
ben kaçar iyi akşamlar
en can alici zamanda ekranda olamamak kötüüüü...
Yorum
-
-
itnelik yapıcak yine seans sonu sanki abi... Ben binemedim tekrareksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulagıma su sesi geliyor...hayırdır inşallah.....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulagıma su sesi geliyor...hayırdır inşallah.....
İç kulak iltihabı olmuşsundur da borsa düşmez..o derece..ahahaha
şaka yapıyorum abi kızma...
Yorum
-
Sığırlar* müsade etmiyor ki. Fiyatın düşmesi için kısa açanlar fiyat bit kadar düşünce kapatıyorlar kısalarını. Sonra hareket sürü gibi oluyor onlar kapattıkça fiyat artıyor arttıkça tekrar kapıyorlar. Lan madem fiyat düşsün diye kısa açıyorsunuz niye kapatarak fiyatı yükseltiyorsunuz demezler mi k24eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkulagıma su sesi geliyor...hayırdır inşallah.....
Sığırlar = kısalarI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum

Yorum