113700 ortalamalı 2 parti pozun 1 i 111850 den kapandı..1 parti şortla devam
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

turuncunun oraları gördük demin.. bura destek kırılırsa bişey kalmıyor.. 111.000 düz rakam desek emin olmak içün altı şelale tv bence.. direnç belli 113.250 rakamı.. bunun altında şelale tv yüksek olasılık.. cört içün 113.250 kati sutoptur üstü altına iniş tekrar cörttür.. altı tuttttt
bu grafiğe göre trade setup
113.250 direnç 111,475-111.173 destek.. pehhh 113.250 altı cört tut.. 113.250 üzeri short stop reverse long altı gene cört.. 111.500 civarı kar al.. 111.475-150 cört ve tut... 111.500 cört sutop... pehhh
Yorum
-

usd grafiğe göre ralli malli yok final olmuş bitmiş ky soyulmuş shortla sıra löngleri soymada... ocağın altında grafik.. belli.. bullish olması için önce ocak zirvesi sonra mayıs zirvesi geçilmeli.. bunlar olmadan piyasa ayı piyasasıdır.. kusura bakmasın 100 150 binciler.. grafik meydanda RALLİ İÇİN şartlar belli... RALLİ ŞARTLARI OLUŞMASI LAZIM. EĞER ŞARTLAR OLUŞURSA RALLİDİR..fakat öyle bir durum yok grafikte görüldü üzere.. ralli şartları oluşursa shortta beklememek gerek.. veya ralli olacak diye şimdi longda beklememek gerek aynı şekilde pehhhhhhhhhhhhh

Yorum
-
-
475 civarları destek olduğu içün oralardan cört karı alınıp ne olup ne bitiyor 112.600.700 tepki ihtimali olurmu bu rakamlardan görürse tekrar short açılıp 113.250 izlenip altında kalırsa short devam diye bakılabilirdi... karı aldığımız için destek çökerse altında gene short açma imkanımız var 200 300 puan şaşarız en fazla

fakat bunları yazmak kolay ama uygulamak zordur

Yorum
-
thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Levent abi desteğin için teşekkür ederim. Ben sistemi paylaşırken formülünü yazıp bırakmak istemedim. Amacım sistemli olurken neler yapılması gerektiğini de aktarmaktı. O nedenle sinyalleri verirken çarpılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirttim. Piyasada bazı zamanlar vardır ki sisteme uymak batırabilir. O nedenle bu zamanlarda mümkünse flat kalmanın da bir pozisyon olduğu unutulmadan flat kalınmalıdır. İlla vuruşacaksak düşük kaldıraçlarla vurkaç yapılmalıdır.
Daha önce de bahsettiğim gibi kanal çizgileri dışına çıkış beklenmeli. 4. dalganın bittiğini görmemiz lazım. Kanal kırılımının olduğu yöne güzel puan bırakmasını bekliyorum.
Bu ara işler çok yoğun sık yazamayacağım. Selametle. Cümleten hayırlı haftalar.
I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
baboli 11,700 ü kaçırdım. malesef..
sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakalım..:-))https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
-
kararda değişiklik yokda denebilir dostTALEBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEgelii abemmmm..........
yukarıdaki kararını..değiştirip............. filettoooooooo olma sebebin nedir....?
111500 ü bekleyeceğime gözüm görürken filet olem dedim
111800 e de lönk yazdım oda gerçekleşmiş
111500 destekti ki bugün 600 de olabilir illa dipten alcem tepeden satcem diye uğreşmeyen nasılsa bakemeyon dedim
bastım emme lönküde 800 e yazdımdı
Yorum
-
ne yazdıysak uyguliür palaegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 112800 lönklerkenki hedefim 113800 dü sabahda yazdım orayı gördü
ordan dönüşü 112800 bekliyodum (ki bende 113500 cortladım ) daha aşşa gördü
şimdi 113200-400 görüp 111 e basmasın ı bekliyom basış kısmı ptesi olabilir
sağolsun son bi haftada gene %40 a vurdurdu kaarı
111500-600 e bidaha gelise gelir
akabinde 116 ya gidiür bu
ben söleyemde
kendi uydurmam olduğunuda söeleyem
Yorum
-
Yorum