2008 yıkılışı net de nikei nin yüzde yedisi ile başlamıştı...o günden sonra piyasalar bir daha iflah olmadı bir yıl boyunca.....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksperim sende hosgeldin ...bu arada long olduk musadenle ne diyosun semsiyemi yoksa birseyler olabilirmi ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertünaydın.... 1.80 long dolar/tl pozisyonum an itibariyle yarısı kapanmıştır...hedefime geldi....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
hayırlısı olsun kardeşim.... benim durumum belli...köküne kadar şort sayılırım....üc vuruşda duruyor....gerceklerin gün yüzüne cıkacağı zamanı belliyorum...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim sende hosgeldin ...bu arada long olduk musadenle ne diyosun semsiyemi yoksa birseyler olabilirmi ?
Yorum
-
abim yoktun bayadir, hersey yolundadir ins.?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlısı olsun kardeşim.... benim durumum belli...köküne kadar şort sayılırım....üc vuruşda duruyor....gerceklerin gün yüzüne cıkacağı zamanı belliyorum...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yazacak bir şey görmüyorum....sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabim yoktun bayadir, hersey yolundadir ins.?
Yorum
-
Yorum