Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Okutum keske kapamasaydın daha gidecek gibi görünüyor.
Sabahtan hedefim burasıydı abi şimdilik zor ama Büyük oyun var abi...kademelrde dünkü gibi yüklü alış atışalr giriyor skender...göreceğiz bişi düşünüyorum eğer düşündüğümü yaparsa 800 puan kalan zararıda çıkaracağım..
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Endeks tarihi 5 dolar zirvelerinde..Bu 3. denemesi..2010 kasımda da denemiş avrupa krizi falan denilerek aşağı basılmış idi..
3. kere geldik..Bu sefer de dönerse sağlam çakılırız..
Kırarsa çarşı karışır..
Ben kıracağını düşünüyorum..
Bu kırılımında uzun barlar ile olacağını düşündüğümden yazdım yukarıdaki yazıyı..Ortam müsait..
Yapılabilir mi..Yapılır..
do able..
Yukarı doğru atak beklentim hala devam ediyor..Bitirici bir yüzde 3 lük var şeklinde.Çevremde herkes beklenti bitti diye shorta yığılıyor çünkü..
Sabahtan hedefim burasıydı abi şimdilik zor ama Büyük oyun var abi...kademelrde dünkü gibi yüklü alış atışalr giriyor skender...göreceğiz bişi düşünüyorum eğer düşündüğümü yaparsa 800 puan kalan zararıda çıkaracağım..
ortalama maliyetim cortta 113700 şu an..son partiyi eğer 117500 e giderse ordan vuracam yoksa vurmayacam..hesapladım 121000 e kadarda mc riskim olmuyor.
vob için bizim grafik fallarında ne çıkmış onuda yazayım uğramışken
haftalıkta 111000 ana trend desteği, dün test edip tepki verdi bugün
altına geçer ve tekrar üstüne atmaz ise haftalık barın hedefi 108500 ler olabilir
günlük sata dönmek üzere fakat dönse bile tekrar 115000 e gider (2 li tepe ) yapmadan bırakmaz namıssız
sonuçta 111 kırılmadıkça şortçuya rahat yok
112150 de saatlik, 112350 de 120 lik
stoplu long dene veya şort kapa der bence
dünkü uyarılarım umarım işinize yaramıştır (okuma fırsatım olmadı )
önceleri pegasus diye bir arkadaş vardı burada, hiç onaylamazdım küfürlerini
ama bazen öyle bir şerrefsiz oğlu şerrefsizlik yapıyorlarki gelde pegasusu arama diyor insan
hedef milimetrik olarak 115100
buradan % 50 şort başlanabilir, 300 e kadar savrulma yapabilir ama 115100 iyi yer sıraya girmekte fayda var
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yorum