Eksper Allhtan acil şifalar dilerim... Szlere ve tüm ihtiyacı olanlara Rabbim hayırlı şifalar versin İnşallahürrahim
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eksper abim, büyük geçmiş olsun, Rabbimnden acil şifalar dilerim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Eksper allahtan acil sifalar diliyorum... Allah yardimciniz olsun...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
hayırlı olsun bizim iş sakata geldi bu sefer sapı denk gelcek gibiVIX100 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster104700 cort haz ,slow trade bundan sonra
Yorum
-
eksper arkadaşımıza kolaylıklar
evladına acil şifalar diliyorum
Allah yardımcınız olsun.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Geçmiş olsun üstat..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine evladi fatihan ucun hastahane kapilarindayim....bu sefer 10gun geniş kapsamlı inceleyecekler....şort long devam...caresizim...Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum
Yorum