bu ne bicim pasta....ne üzümü var ne muzu....yavan yapmışlar...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
aynen....kaşınmış salak....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi affına sığınırak bişi demel istiyorum.. Deniz i öperler pazartesi
Yorum
-
öpsünler işimize gelir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
fiç ingilterenin notunu aaa dan aa+ ya düşürmüş.haber ,blomberg tv.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
eksperim neden yirrtik diyon not dutu kotu deel mi ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraha yırttık..... dingilterenin notu düşmüş....ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
lem yeni beklenti oluştu artık...tekrar not yükseliş beklentisi....uyanık borsacı böyle bakar olaya....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim neden yirrtik diyon not dutu kotu deel mi ?
Yorum
-
-
-
günaydın bol kazançlar...
Son 15 dakika buyrun...
http://forum.keyborsa.com/showthread...ışması/page999http://forum.keyborsa.com/showthread.php/6115-KEYBORSA-Tahmin-Yarışması/page999(kopyalayıp yapıştırın..:))
<<<===T.C. KEYBORSA tahmin yarışması;pazartesi 09:40 a kadar tahmin yapmayı unutmayın,buyrun:===>>>
Yorum
-
cuma günü tamamen 30 luk grafik ile oynadı palacık, bugün saatlik grafik ile oynayacağını düşünüyorum
102400 ile 101175 arası band aralığı
tepki hareketinin sağlıklı olması için 101175 e mutlaka dokunmalı, 60 lık grafiğin büküm yeri orası
102375 ten şort, 101175 ten ise long deneyeceğim bugün
Yorum

Yorum