zabahnan 101975 lönk denedim açılışta,102050 ye verdim hemen yemedi,sonra gçömüş,ilk deneme yemedi iyi kaçtım
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
long aga long,
rahat olun, daha yeni egitimini yapti, uzun sure dusukten yatay gidip pis verdi,
kuzunun deyimiyle suru shorta yinlendirildi.
shortu pis kesicek diye dusunuyorum, istoplatmak icin kisa bir veris yapip asagi sonra ,
koko jambo yapacak bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yapma eksper abi, sen bari deme bunueksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbakın cortcu gardaşlarım...piyasa şu anda ölümüne sizi kayırıyor...bu sizler ücün büyük nimet....emme an gelir yüzünü bize dönerse size yapılan bu kıyakları hatırlatırım....bakın hakkımızı acık acık gasp ediyor...susuyorum...
bu itlerin her daim longcuyu kayırdığını söylerdin eskiden
abi son 10-15 günün spot takaslarını gözardı etme, yabancı hergün mal çıkıyor
ayrıca dji in son 3 ayının, 13500 den sonrasının boş işlem olduğunu hepimizden iyi biliyorsun
Yorum
-
101.8000'e 2.long kursununu attım,
vermesse
101.475 maliyetle long devam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
haberim var.........eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa gidip gidip geliyor....kalp masajıyla hayata tutunmaya calışan canlı gibi....102 altında kalbi tekliyor....üstünde tıkır tıkır calışıyor....doktorlar başında,tabutcu kapıda,imama daha haber vermedik....ölmese bari...
bu hasta hada çok yaşar............. İŞ bankası...ölmesine vize vermeyecek......gözüküyor....
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
yav tamam genel durum öyle.... seanslık yorum yapıyoruz şu anda...durum tespiti...bu arada kapıda bekleşip duran tabutcuyu kovdum....ellerini ovuşturup duruyordu pezemenk...kızdım...ha ha haTÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapma eksper abi, sen bari deme bunu
bu itlerin her daim longcuyu kayırdığını söylerdin eskiden
abi son 10-15 günün spot takaslarını gözardı etme, yabancı hergün mal çıkıyor
ayrıca dji in son 3 ayının, 13500 den sonrasının boş işlem olduğunu hepimizden iyi biliyorsun
Yorum
-
-
az kaldı...bende binecegim...yazdıgım rakam gecerli 1.33TÜRKOĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinşallah yine koşan itin önüne atlamamışızdır
1,3114 şort
(bugünde 1,3160 ları yakmadan durmazya hayırlısı ) bugün ne uyduracaklar bakalım
ahada 1lik sata geçti, yeşil yakana kadar devam
Yorum
Yorum