TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Foruma destek..
Arkadaşlar...Forumumuzu daha aktif hale getirmeye yardımcı olalım...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://forum.keyborsa.com/showthread...245#post475245
ahali haftasonu giremezsiniz
gelin nazlanmayın birer hisse seçin
bir hafta yarışalım

Şimdiden Teşekkürler* ''HATİCEYE DEĞİL ,NETİCEYE BAK''........
Yorum
-
hedefiniz nedir ?okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster105.225 1/4 şort gönderdim... giderse bende sizlere dahil oluyorum
Yorum
-
Bugün kendi çalar kendi oynar.. abd kapalı tatil..mehmetkirsoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefiniz nedir ?
300-400 puana oynucam maksat vakit geçsin..
asıl hedefim yeni zirveydi abi ama not arttımı bozdu benim planı dün kapadım o yüzden...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Yanlış hatırlamıyorsam geçimini burdan sağlıyordun dimi abi..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervobda toplamda 40 kontratla vuruşurum.....dört eşit parca...10,10 ,10, 10....şu an 10 konratla şorttum....degeri 9000 tl....full oldugum ve kelleyi koltuga aldıgım zaman 4X9000=36000 TL....'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
full cok nadir olurum....eksperin full yazdıgı an cok azdır....bunlardan birini buradaki eski takipciler biliyor.... misal 64000 dibinde full longdum....yani 40 kontrat ile ....92000 ne kadar olan cıkışta long kaldım....bunun belli miktarını full pozda aldım yarı cıkışta hemen normal pozuma dönüp devam ettim ...taki 92000 ne kadar...
Yorum
-
eksper abim doğru dersinde,
bu vob topiklerini , vob hesabını açmadan nerden baksan 1 sene takip ettim.
ancak ne kadar çalışsanda,
1 musibet 1000 nasihate bedeldir sözünün ötesine geçemiyorsun.
sağlık olsun akacak kan damarda durmaz, önümüzdeki maçlara bakacağız artık.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum