mutluluk bozuluyor....dotler irahatsiz oldu....BU SON BAHARDIR EY OMRUM NASIL GECERSEN GEC....inersem namerdim...
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
104.225 üstüne bi yere kadar çıkıp 93 e geri gelmesini bekliyorum bakalım tutacakmı.. 107500 zorlama yeri.
Yorum
-
u100 euro grafiği ayın 11 indeki yükseği geçti böylede bi durum var.. bassa kimse bişi diyemez.. euroya göre bugun hedeflere girmeye başladı..
Yorum
-
bu son cikisi....84 300ler....TEMIZLIK VE GOCUS....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eksperim diğer cephelerde durum ne? 4 kollunun diğer taraflarında cenge devam mı?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenden bu kadar 103 100 flat...Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
PIRAMITLEME....
102 000 KIRILIR KIRILMAZ BASLIYOR....her uc bin puan piramit kapa....mal tek kademe 104 500 maliyet usulet ve suhulet iyilestirmesi ise...yani mal az....piramitleme sart....furgun korkunc olacak...OYA GIBI OYMAZSAM SEREFSIZIM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum