piyasa nasıl okunuyor...ögrendinizmi lem birşeyler....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
101.750 maliyette kıpırdamadan devam..
eksper, görünmeyen köyün klavuzusun, tebrikler
cümleten iyi akşamlar.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
bu güne kadar her türlü yatırım aracını kullandım.
bir zamanlar İstanbul'dan fiziki hisse senedi bile aldım. ( yanılmıyorsan bağfaş dı )
varant larla bile ilgilendim.

ancak şu VOB konusunu bir türlü anlamadım.
yaş ilerledi . kafa almıyor artık.T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
exper biligini cesurca paylaşmandan dolayı tebrik etmek istedim,kutlarım.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
buda benden olsun bakalım.nerden baksam karşıma 101700 çıkmakta tabiiki bugünün dibi altı olarak yarına.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
arkadaşlar hoların olabildiğince geniş olanlarını tercihleyiniz çalışmalarınızda başarılı olacaksanız mutlaka en basit yöntemlere baş vurunuz.ne kadar çorba o kadar nane demektir.hayırlı geceler.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
günaydın,
marmaralı vardı, bayadır gelip gitmiyor, aklıma takıldı sabah sabah sorim dedim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
marmarali 95400 civarlarindan shortlamisti oyle hatirliyorumsonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın,
marmaralı vardı, bayadır gelip gitmiyor, aklıma takıldı sabah sabah sorim dedim.yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum

Yorum