Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
öyle elinizde avcunuzda ne varsa vurduysanız sıkıntı olur .....adam gibi pörtföy yöneten bu pozdan karlı cıkar..... bu pozu nasıl sokacagım buna göreceksiniz....yine yazıyorum...daha öncede cok terse düştük...buneki....şu an 101 800 maliyetle şortum....iki vuruş yaptım.....zaman gelir konuşuruz....
her zaman şunu yazdım....eliniz emir tuşuna giderken şunu unutmayın....en az 10000 puvan terse düşüyorum sayın kendinizi....bunu yapan adam borsada kaybetmez kolay kolay....
acaba 10 günde çıktığını..... kuzi hesabı.... 5 günde verir mi...?
bankalar.... rekabeti ihlal etmiş......
bugünkü işlemler..... numara...dubara......... bakalım SPK garan ve iş te işlem yapıp... fiyatları şişirenleri.... bu "haber" ile bağlantılı bulacak mı....?
Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
rk: Mevduat, kredı ve kredı kartı hızmetlerı alanında kanun'un 4. Maddesının ıhlal edıldıgı belırlendı
-matrıks-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
üstad miktar belli değil galiba, cezanın miktarını öğrenebilen var mı? sembolik birşey çıkarsa tam tersine yukarı alabilirler. şöyle banka başına 0.5 - 1 milyar tlyi falan geçmeli ceza ki aşağı etki etsin.
Yorum