geceye long....3. gün bitti....
TÜRK ün VURUŞKAN EVLATLARI
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
thebabolinin ters indikatör olarak nitelendirdiği Halil Raçber ile pazar günü ilginç bir tesadüf eseri pazar günkü aöf sınavında karşılaştık. Benim görevli olduğum salonda sosyoloji sınavına giriyordu. Sınav sonrası, ne olacak Halil Hocam bu piyasa diye sorduydum. Son bir tepki olur 1000-1500 puanlık (spot100ü kastetti) ardından, perşembe-cuma günü yine vermeye başlarlar, sağlam bir şekilde diye söyledi. spot100'de 75.000 üstü rakamların köpük olduğunuda belirtti. ons-parite-vob'da cort beklentisi vardı.
Bu muhabbeti aktarmamın sebebi adam onca işinden gücünden vakit ayırmış, gidip sosyoloji okuyor. Neden diye sordum. ABD'de pek çok traderin sosyoloji eğitimi aldığından bahsetti. Büyük paraya karşı, küçük paranın kazanabilmesi için sosyoloji çok önemli dedi. Gördüğünüz üzere piyasanın en iyilerinden Babo abi grafik paylaşımlarına son verdi. Yakında kuzu emmi makro bilgisini paylaşmaktan imtina eder. eksper usta paylaşımı keser. Bunlara hazırlıklı olmak lazım. Madem bu piyasalarda işlem yapacağız. Gidip Ali Perşembe'nin teknik analiz kitaplarını bir güzel hatmetmek lazım. Balık beklemektense, balık tutmayı öğrenmenin zamanı geldi geçti.
Halihazırda çalıştığımız meslekler için aldığımız eğitimin yanında, çoluk çocuğun rızkından kesip kurtlar arenasında yatırım yapıp para kazanmaya çalışanların, bir an önce yeterli bilgi birikimine sahip olması gerekiyor. Bilgi en değerli hazine şu anda..grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
x100 de hala beklediğim 788800 kapanış gelemedi,depme tam katır depmesi gibi olmakta.o kapanış gelipte 86100 ve üstü ana kapanış gelmedikçe burası kasaplar sofrası olmaya devam eder.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kolay gelsin esnaf halil reçber diyaloğu ve sosyoloji
üzerine
aktarımın için çok teşekkürler manif üstad
ben ufaktan bi fibonacci çalışması yaptım daha öncede yükseliş sırasında 108200 bölgesinin hedeflendiğini gene grafikle kendimce anlatmaya çalıştım ama inanın sosyoloji
olayı gerçek bir olgu ve ben buna çokça önem veriyorum vadeliye cizdiğim son fibonacci çalışmam budur tam %50 düzeltmeye değdi bu şerro burdan daha aşağıları kesinlikle orta vadeli düşüş olması muhtemeldir
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
günaydınsegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97600 cort gelmiş haliynen cort
96900 fileto
Yorum
Yorum