serdar720 Nickli Üyeden Alıntı
30 İş gününde % 330 kazanç olur mu?(DEVAM)
Collapse
X
-
Ben vob konusunda çok yeniyim, spotta işlem yapıyordum daha çok , nerden bulaştıysam voba bulaştım. şimdi teknik analiz öğrenmeye çalışıyorum.
Yılbaşına kadar bitirmem gereken yüksek lisans projem var, onu hallettikten sonra ben de sizin başlığınızda bir şeyler yazmaya çalışacağım, bir şey bildiğim için değil, yazdıklarımın eğri-doğruluğuna bu işi bilenlerden yorum ve eleştiri almak için...
Bu şekilde kendimizi geliştirebileceğimizi düşünüyorum.
Tekrar başarılar dilerim.."Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.
Yorum
-
daha önceki vadelerde de aynısını yapmaya çalıştım...
ilk başta karar verdim...
sonra vade sonu gelince birde baktımki pala beni yolun başında trenden atmış..
gidilen yola göre çok az mesafe almışım...
bu sefer kesin karar verdim.. ve başından itibaren bir başlık açrak kendimide disiplinize etmeye çalıştım...
Yorum
-
iyi niyet mesajlarınızdan dolayı teşekkür ederim.musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen vob konusunda çok yeniyim, spotta işlem yapıyordum daha çok , nerden bulaştıysam voba bulaştım. şimdi teknik analiz öğrenmeye çalışıyorum.
Yılbaşına kadar bitirmem gereken yüksek lisans projem var, onu hallettikten sonra ben de sizin başlığınızda bir şeyler yazmaya çalışacağım, bir şey bildiğim için değil, yazdıklarımın eğri-doğruluğuna bu işi bilenlerden yorum ve eleştiri almak için...
Tekrar başarılar dilerim..
voba kimsenin girmesini istemem.. tam bir tuzak...
bende öyle bulaştım kurtulamıyorum..
palaya verdiklerimi alınca bırakacağım.
elimde güç olsa önce vob u sonra imkb yi kapatırım...
resmi soygun yeri....
Yorum
-
Aşağı yukarı benzer durumdayız.musician Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.......Ben vob konusunda çok yeniyim, spotta işlem yapıyordum daha çok , nerden bulaştıysam voba bulaştım. şimdi teknik analiz öğrenmeye çalışıyorum.
Tekrar başarılar dilerim..
Yalnız VOB a bulaştığım için çok şükrediyorum. Eyi bir şey.
Tek hisse gibi.
Heyecanlı, atraksiyonlu.
Yorum
-
İyi derken...Permanent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAşağı yukarı benzer durumdayız.
Yalnız VOB a bulaştığım için çok şükrediyorum. Eyi bir şey.
Tek hisse gibi.
Heyecanlı, atraksiyonlu.
Sistematik ve trend usulü hareket edilirse birşey yok.
Yoksa sürekli ekran, dakikalık seyir, bir sürü indikatör kafa allak bullak oluyor.
Trend...
Yorum
-
öteki köyde ne yapıyorsam yazmaya çalışıyorum...
düşüncelerimi beklentilerimi... yazıyordum...
biri geldi.. ben hesap yaptım.. ona göre..bak terenden inmişsin 1000 fark var...
diye sataştı... ben hesap özetimi gönderdim...
yine inanmadı... bende baktım yaranamıyorum yazmayı bıraktım...
kimseye birşeyleri ispat etmek zorunda değilim ama dürüst olmak açısından ne yazıyorsam doğrudur... eğer yazamadıklarım varsa zamandan dolayı yada masabaşında olmadığım içindir.
Yorum
-
-
orada o kadar yazı yazdım puan veren ve yazı iel teşekkür eden o kadar az olduki..
istediğim için değil gösterge anlamında yzıyorum
buradan iki sonuç çıkartıyorum..
ya millet şortta idi ve bana kızıyordu yada takip eden çok azdı..
ama tıklamalara baktığımda yüksekti 15.000 tık almıştım...
Yorum
-
-
arkadaşlar herkesin kendine göre bir stop seviyesi olur. bunu ben bilemem.. neden diye sorarsan..meww Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSerdar hocam buradan long actım stop neresı olsun nedersınız.
full giren ile kaldıraç kullanan yani parasının tamamına poz açmayan aynı olmaz..
adamın bir aylık arttırdığı para ile girer biri yıllık kazancını koyar stop aynı olmaz..
biri borsadan kazandığını yatırır biri yeni girmiştir aynı olmaz..
bunu herkes kendisi hesap etsin..
ben poza ful girerim yarım giremem çünkü yapım öyle duramam..
aslında çok konuştuk biraz işimize bakalım. sonra devam ederiz.
Yorum
-

mavi çizginin yukarı geçilmesi yen bir boyut kazandırır..
durumlar değişir
2012 takvim yılı sonu rallisi devreye girer...
maya takvimi sona erer..
insanlar şirinceye akın eder...
şirincedeki insanlar çok para kazanırlar...
kamyon ve tırlara para yüklemesi yaparlar...
oda yetmez yeni kamyon siparişi verirler...
ya harro ya merro...
Yorum
-
palanın 5 dk hareketlerine bakınca millete stop olun gelin şortları kapatın diyor..
bu kapatma seviyesine göre bir dalgalanma yapacak..
kaç gündür bunu yapıyor.. bugün 7. gün
kapatanlar oluyor.. ama açanlarda oluyor...
mazot hikayesi yani mazota göre yol...
gün içi dalgalanmayı yapacak... ama hangi yöne...işte bütün mesele bu..
genel trend anlamında ise pala çalıştığı mesai yaptığı her günde şelale beklemiyorum...
ama pala tatile girer makinayı kapatırsa yerliler aşağı doğru bir hamle yapabilirler...
ama vade sonu bence en az bu seviyelerden olmalı... bence...
Yorum
Yorum