Hisse Trade Özel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi diyer kağıtlarala uğraşıyolar onlarlada işi bitince ya bankara dönekler yada bascaklar aşşağı ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİSC 5 gündür yatay da
hayırdır inşallahMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
vardır abi 73 geçse 75 de bir naletmi var diyecen :::::::::::radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster73000 de bi lanet mi var
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
geldim. diğer arkadaşlara destek olam dedim az. uyumun ipini çekmişler. diğer elimizdekiler yatay.
usd endekse bağlı olarak düşüyor.
fakat son 2-3 günde endekse son yarım saat gelen satışlardan etkilenmiyor.
bende satışları feyk olarak değerlendiriyorum. 75000 hedefim için tut diyorum kendime
ne dersiniz?"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
çimentolar gittide bu golts çimento değilmi gitmezmiiiiii ::::::::::::::::::
))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
dün burvayı verdim gitti amg onun yerine 54.50 den golts aldım gider diye 55.75 geldi ordan geri geldi ....Mevlana der ki;
Yorum
-
attım parmağı abi yukarları okumuyon herhalde ;)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparmakla bakalım nolcakkk GOLTSMevlana der ki;
Yorum
-
gükom, akşam bi haber attın aklımı karıştırdın.
daha önce demişmiydim bilmiyom ama 14 aralıkta Ukrayna' ya gidiyom.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Yok dememİŞtİ gİtceyİnİ tesadÜf olmuŞ .....
Bak ben haberİ yolladim sorasina kariŞmam tİkkattttt etttt :::::::::::
)))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum