burda kaç kişi varız efekent hocam
Hisse Trade Özel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
alcaz zaten. amaç ceza vermek değil, gizlenmek değil, motive etmek. benim gözden kaçırdığım varsa, sizde söyleyin diyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen,in diğer tarafıda izleyip
motive olan kişileri alman lazım bu tarafa
sadece 3/5 kişi olacaksak yakında burası da tavsayacaktır"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Günaydın. Hayırlı olsun.
Teknik olarak iyi dediklerinize göz attım;
fakat sizin fark ettiğinizi ben fark edemedim.
O nedenle aşağıdaki yazıyı kopyalama gereği duydum.
Listenin dışına çıkmayın.
Bakarsınız yönetmen bahtsız bedevi rolünden alıp
şanslı eskimo misafiri rolüne verir.
Kolay gelsin.
Aylık-Haftalık Uyumu
Tozu dumana katarak mahalleye giren her arabanın peşinden tazı gibi koşturuyor; bu kovalamaca sonunda yara-bere içinde kalan hep biz oluyoruz. Öyleyse bu alışkanlığı terk etmemiz gerekiyor.
Oyuna hep kazanmak için başlıyor; kaybetmeme seçeneğini planlarımıza hiç dahil etmiyoruz. İkisi de aynı kapıya çıkar demeyin. İlkinde ortaya konulanı elde etmeye çabalarken ikincisinde kendimize ait olanı koruma gayreti gösteriyoruz. İnsan sahip olduğu bir şeyi kaybetmemek için daha çok efor sarf eder.
Yığınla tablo, kod, rakam, renkten sıkılsanız da oturdum yeni bir tablo daha hazırladım. Tablo bünyesinde aylık ve haftalık trendi birbiriyle uyumlu hisseleri barındırıyor. Yeşil renkli bölüm ileri hareket halinde olan; kırmızı renkli bölüm yukarıdan veya aşağıdan düzeltme yapan senetleri gösteriyor.
Tablonun eninin, boyunun geniş olmasından şikayet edebilirsiniz. Aylık-haftalıklara günlükleri de dahil ettiğinizde tablo daralacak ve istediğiniz kıvama gelecektir. Öyle yapmak gerekir; çünkü bir yük katarı ancak tüm tren vagonları aynı yönde, peş peşe sıralanırsa yol alabilir.
Durduk yere neden kendimize sınırlamalar, kısıtlamalar getirelim; kendi koyduğumuz kurallara uyum stresi yaşayalım da diyebilirsiniz. Haklısınız coşku ve heyecan yoksa borsa macerasının ne anlamı olur ki?
En güzeli siz doğru bildiğiniz yolda devam edin.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
-
simurg hocam biede şu burvaya bir bakıver sana zahmet..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
aslana bk be ikinci tavana gidiyo amg bi yarım saat daha sabredebilseydim voleyi vurcaktık...Mevlana der ki;
Yorum
-
durduğu belli olmuyomu abi kağıt yerinden kıpırdamıyo verrmiş olsaydım uçmuşturadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboş lar duruomu güko
Mevlana der ki;
Yorum
-

gelin size kahve ısmarlayayım yapcek bişe yok nasıl olsa kağıtlar getmiyo......Mevlana der ki;
Yorum
-
burvacı burceci sanki bir atak yapcak alsana biraz radyolog abi destek verMevlana der ki;
Yorum
-
aldınmmı sende abi.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboş lar duruomu gükoMevlana der ki;
Yorum
Yorum