Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İyi akşamlar özel grup, (birisinin lafıyla "seçkinler" gibi oldu
Çoktandır uyuyan MRTGG 100 günlük ho'yu hacimle geçmiş, bence bu gazla yarın 200 günlüğü (1,09) de geçer... Ne dersiniz?
sayın ahmet hakkı inanın paylaşımlarınız takdire şayan. Çok teşekkürler.
analizlerimiz hakkını bilmeyenler ve paylaşımda bulunmayanlar olunca böyle bir deneme yapalım dedik. işten anlayanlar ve paylaşım sağlayanlar kulübü gibi.
analizi beğendim ama 200 ho dan ilk etapta döner diye düşünüyorum.
NOT: bu ara 200 HO revaçta. Tespit o yüzden çok güzel.
tekrar teşekkürler. Mümkünse sizi gün içerisinde de bekleriz.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
abi burvayı görüyonmmu deli oldum deli getti 2000 tl..
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
allah kahretsin. Bir yakınımda 15000 lot var burva 3,60 dan. sattıracam arıyorum tel kapalı. tüüühhhh
Mevlana der ki;
efekent hocam sen geçen gün tcell grafiği atmışdın dimii ::))
Mevlana der ki;
Yorum