oğuz abi ykb için 4,99 demiştim. 4,97 odu nerdesiiinn?
Hisse Trade Özel
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRadyolog abİm kizdi gİttİ herhalde bİze ...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroğuz abi ykb için 4,99 demiştim. 4,97 odu nerdesiiinn?
ben deniz cennet kuşu artık g. tü duvara verme zamanı geldiğine inanıyyorum
YKBNK şeri 493 VERDİM
Artık göbeğimi kaşıcammm
MGROS TTKOM CCOLA ile yola devam ediorum
abvDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
len olummm
szilere neden ııziiimm
bu kadar zamandır bu işlerin içindeyim bu kadar yer izledim gördüm
gördümmmmmm
bu kadar zarif yer ve insanlar görmedim
MENFAATEN UZAK SADECE V SADECE BİLGİLENDİRMEK İÇİN ÇABALAYAN
ART NİYET GÜTMEYEN
SEÇSEN BU KADAR OLURDU
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bankaların iliğiNİ kuruttun sıra diğerlerinemi geldi helal osun valla sana abi..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben deniz cennet kuşu artık g. tü duvara verme zamanı geldiğine inanıyyorum
YKBNK şeri 493 VERDİM
Artık göbeğimi kaşıcammm
MGROS TTKOM CCOLA ile yola devam ediorum
abv
kaç kez niyet ettim bir banka alamdım gitti.;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Yorum
-
Obama vergi için diretiyor

ABD Başkanı Barack Obama, vergi artışı uygulanmadan herhangi bir anlaşmanın olmayacağının altını çizdi
4.12.2012 - 22:24

ABD Başkanı Barack Obama, seçimleri kazandıktan sonra gerçekleştirdiği ilk televizyon röportajında Bloomberg'e yaptığı açıklamada Cumhuriyetçiler'in mali uçurumu engellemek için yaptıkları teklifin yeterince ileri gitmediğini ve 4 trilyon dolarlık açığı eritmek için yeterince paranın biriktirilmesini sağlayamayacağını dile getirdi.
"Bir anlaşmaya ulaşma potansiyelimiz var" diyen Obama, Temsilciler Meclisi lideri John Boehner'ın yaptığı bütçe önerisinin hala dengede olmadığını belirtti. Obama ayrıca anlaşmanın önündeki ilk engel olarak Cumhuriyetçilerin, nüfusun en zengi yüzde 2'lik kesimine uygulanacak bir vergi artışına karşı olmalarını gösterirken, Boehner'ın Beyaz Saray'a gönderdiği bütçe önerisinde harcama kesintileri üzerinden bütçe açığında 2.2 trilyonluk bir azalma öngörülürken, zenginlere uygulanan vergilerde bir yükselişe değinilmedi.
Başkan Obama, "En zengin yüzde 2'lik kısıma uygulanan vergi oranlarının yükseldiğini göreceğiz, ve bu olmadan da bir anlaşmaya varamayacağız" ifadelerini kullanırken, harcamalarda da kesintilere gitmeye razı olduğunu ve görüşmelerde istediklerini yüzde 100 elde edemeyeceğinin farkında olduğunu belirtti.Mevlana der ki;
Yorum
-
yav bugün buraya giremedim deellendim çok büyük bir eksiklik hissettim ::::::::::::::::::
))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
******* tatlısı uçtu gittii birde o dellettiiiiii ...Mevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
alctl
gubrf
alcar
tcell yaptık bugün bakalım ne çıkar bahtımızaMevlana der ki;
Yorum
-
sabah erkenden gelin özledim sizi
heybe boş olmasın ama ::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Yorum

Yorum