bshev ne zaman not aldık hatırlayan var mı ki
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Bsh ev aletleri sanayi ve ticaret a.s. / bshev [] herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi 14.08.2013 11:53:40
herhangi bir otoriteye mali tablo verilmesi
---------------------------------------------------------------------------------------------
mali tablonun hesap donemi : 01/01/2013 - 30/06/2013 hesap donemi
mali tablonun verildigi otorite : Buyuk mukellefler vergi dairesi baskanligi
mali tablonun verilme nedeni : 2013/2. Donem gecici vergi beyannamesi eki mali tablo
mali tablonun verilme tarihi : 14/08/2013
---------------------------------------------------------------------------------------------
sirketimizin 01/01/2013 - 30/06/2013 donemine ait gecici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verilecek olan mali tablosu olup, sermaye piyasasi mevzuatina gore duzenlenmemistir.
-kap-
|GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbshev 6 aylık kar 88.912.387 tl
tepki vermedin abim sonrdan mı vercen yoksa :::::
anında haber veriyozz yav daha ne yapalımmmmmmlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster148 5-150 geçsin hele
şu haberleri sizlerde yapıştırabilirsinizzz ey topik ahalissssssssiiiiiiiiiiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
hay tekkkkkkk sıra ona gelmiş levent abimmmmmMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
1 8 2013 saat 13 09levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterboşeve (146),
ancak 150 üzerinde misafirliğe giderim,
çünkü dolu evi daha çok severim...

“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
planımız belli,,,GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay tekkkkkkk sıra ona gelmiş levent abimmmmm
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
Yoruldum Ben Artık!
Yoruldum ben yılların peşinde koşmaktan,
Yoruldum ben rüzgârlar önünde savrulmaktan,
Yoruldum ben yıllar boyu maziyi aramaktan,
Yoruldum ben artık hep böyle yaşamaktan.
Yoruldum ben artık hep geçmişimi anmaktan,
Yoruldum ben hayal kırıklığına uğramaktan,
Yoruldum ben hep hatıralarımla uğraşmaktan,
Yoruldum ben (Hayat güzeldir) sözüyle avunmaktan,
Yoruldum ben (Hayat yaşamağa değer) sözünü duymaktan,
Yoruldum ben durup dinlenmeden gençliğimi aramaktan,
Yoruldum ben giden yılların peşinde koşmaktan,
Yoruldum ben geleceğe değil de maziye bakmaktan,
Yoruldum ben yorgun bedenimi ayakta tutmaktan,
hakkaten çok yoruldummm :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
dün
ters yapanlar,
egser,
brksn,
264-267 üzerinde“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bfren ile golts bilançosu geldimi varmı bir bilen okuyan..Mevlana der ki;
Yorum
-
buyur abi,
koltuğa geç otur,
bende yoruldum ...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
14/08/2013 11:54:29 *bsh ev aletleri'nin vergi dairesine sunulan tabloda 2013 yili 6 aylik net dönem kari 88.912.387 tlgüko25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbfren ile golts bilançosu geldimi varmı bir bilen okuyan..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
teşekkür edeirim ilgineee ama yazdığım yazıyı bile okumamışsınnn yavvvvvvvvvvyagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14/08/2013 11:54:29 *bsh ev aletleri'nin vergi dairesine sunulan tabloda 2013 yili 6 aylik net dönem kari 88.912.387 tlMevlana der ki;
Yorum
-
dikkat takip okumak çok önemli bu borsada :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
ülker 1245 altına gelmemek şartı ile;
13 20-1350-15 önemli
ben ancak ve ancak,
müsait olursam,
1350 de durumuna bakıp karar vericem
zorduer almak bizden kızı“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
bfren görmedimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkür edeirim ilgineee ama yazdığım yazıyı bile okumamışsınnn yavvvvvvvvvv
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
Yorum