bossa 184 kalırsa 193 hedeftir
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
-
-
ses ver frennnnnnGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteregeen
brısa
mrshl
bagfs
gubrf
eggub
bfren
ızocm
sessiz kalanlar izleyelim baklım ne zaman ses vereceklerrMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Levent hocam, beraber olsun diyosun sagol , bakıyorum bakıyorum bıgun de benım kagıtalrımı yazın bereket gelsuın dıye de bı gun ınsaALLAH olcak..Benim olta koptu ole beklıyo denızde yaşgünlerini kutluyorum denize cicek atarak sabırla
sabreden derviş bekleye bekleye ...............
selamlar
Yorum
-
piston zorla biraz kendiiiiiiini piston yukarı :::::::::::::::::::::::::::::
))))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
hedef konusunda;
netas ve egeen bizi
sistemi
test edip
eksik aksak noksan hatalı
olan taraflarını gösterdi,
çok iyi oldu olmasına;
ancak ne zaman,
nerden,
başlıyacağım,
moral önemli yav...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
levent abim 14.20 geçecek güç gösterisimi yapıyo pistoncuuuuuMevlana der ki;
Yorum
-
misal dün;
tümosanda en yüksek 568,
sonra 574 görüp geri geldi...
570 hedefimizdi,
sıkıntı yoktu...“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
aynen abiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent abim 14.20 geçecek güç gösterisimi yapıyo pistoncuuuuu
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlevent abim 14.20 geçecek güç gösterisimi yapıyo pistoncuuuuuMevla,ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam, beraber olsun diyosun sagol , bakıyorum bakıyorum bıgun de benım kagıtalrımı yazın bereket gelsuın dıye de bı gun ınsaALLAH olcak..Benim olta koptu ole beklıyo denızde yaşgünlerini kutluyorum denize cicek atarak sabırla
sabreden derviş bekleye bekleye ...............
selamlar
gönül muradınızı versin,
hayırlısı ne ise o olsun,inş...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
-
otkarrrrrr yap bir güzellikkkkkkkk hdai topik ahalis bekliyooooo ::::::::::::::::
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum