Hayırlı bayramlar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
En sonunda bağlanabildim siteye
Tüm dostların bayramını kutlarım. Allah tekrarına kavuşturur inşallah.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Duyguların bu kadar güzel anlatımına imrendim doğrusu, isabetli analizleriniz ve tesbitleriniz, kelimelerinize de yansımış. Zihninize sağlık.levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı,
sağlıklı,
huzurlu...
sevdiklerinizle beraber,
büyüklerin ellerini,
gönüllerini,
çocukların gülüşlerini,
sevinçlerini,
şimdi aramızda olmayan,
aslında hiç ayrılmadığımız,
göz yaşında buluştuklarımızla beraber,
dua ile,
şükür ile,
sevgi
ve muhabbetle...
bayramınız bayram ola,
her ne kadar sürç i lisan etti isek af ola,
hakkınızı helal edin...güzel olun...hoşçakalın...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
VE
Cumanız Mübarek Olsun...
...
...
...
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
vakıfBank'ın 6 aylık konsolide olmayan net dönem kârı 904.971.000 TL oldu.
Aksu Enerji'nin 6 aylık konsolide olmayan net dönem kârı 3.547.175 TL oldu.
Mardin Çimento'nun 6 aylık konsolide olmayan net dönem kârı 18.177.098 TL oldu.
Tofaş Fabrika'nın 6 aylık konsolide net kârı 216.261.000 TL oldu.
Finansbank'ın açıkladığı 2013 yılı 6 aylık mali tablolarına göre konsolide olmayan net dönem kârı 503.207.000 TL olarak açıklandı.
Bolu Çimento'nun konsolide olmayan 6 aylık net kârı 16.224.913 TL oldu.
Dagi Yatırım Holding'in yılın ilk 6 ayında konsolide olmayan net zararı 1.975.028 TL olarak açıklandı.
Denizli Cam'ın yılın ilk 6 ayında konsolide olmayan net dönem zararı 1.869.820 TL oldu.
Ünye Çimento'nun 6 aylık konsolide net kârı 24.076.094 TL oldu.
Bisaş'ın 6 aylık konsolide olmayan net kârı 184.831 TL oldu.
Trakya Cam'ın 6 aylık konsolide net karı 35.067.245 TL olarak açıklandı.
Denizbank'ın 6 aylık konsolide olmayan net karı 385.617.000 TL oldu.
Feniş Alüminyum'un net karı 2.515.132 TL olarak açıklandı.
Emlak GYO'nun 6 aylık karı 539.442.000 TL oldu.
Aslan çimento 6 aylık dönemde konsolide 13.471.591 TL kar açıkladı.
Doguş Gayrimenkul'ün konsolide olmayan kar rakamı 6.120.947 TL oldu.
Ersu'nun 6 aylık dönemde konsolide olmayan net karı 57.074 TL oldu.
Jantsa Jant Sanayi 6 aylık bilançoda 8.802.421 TL kar açıkladı.
Özderici Gayrimenkul 6 aylık dönemde konsolide olmayan 3.495746 TL kar açıkladı.
Şişecam'ın 2013 yılının ilk 6 ayında konsolide karı 159.052.927 TL oldu.
Anadolu Cam'ın 6 aylık konsolide net karı 49.802.353 TL oldu.
Doğan Burda 6 aylık dönemde konsolide 2.730.875 TL net kâr açıkladı.
Milpa'nın 6 aylık konsolide olmayan net zararı 6.175.227 TL oldu.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
slm günaydınBurada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Günaydin arkadaşlar..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Türkiye'ye kötü rapor yağmuru
Piyasaların kapalı olması Türkiye'ye yaramadı
12.08.2013 - 08:40 Arkadaşına Gönder Tweetle Piyasalar kapalıyken önce Goldman Sachs ve Morgan Stanley, son olarak Credit Suisse, Türkiye hakkında olumsuz raporları peşpeşe yayınladı.
Türk Lirası cinsinden varlıkların geleceği ile ilgili kötümser rapor yayınlayan kuruluşlar arasına son olarak Credit Suisse de eklendi. Türkiye’de bayram tatili nedeniyle Çarşamba günü öğleden sonra piyasalar kapanırken önce Goldman Sachs ve Morgan Stanley’in gelişmekte olan ülke piyasalarından uzak durma tavsiyesi içeren raporları geldi. Önceki gün de Credit Suisse Gelişmekte Olan Piyasalarda (GOP) portföy payının azaltılmasını tavsiye ederken, Hindistan, Brezilya ve Türkiye’yi temel göstergeleri bozuk ülkeler arasında saydı.
Tahminler karamsar
Credit Suisse, GOP hisselerinin portföyde payının ‘market-weight’e (endeks kadar pay) düşürülmesini önerirken, resesyondan çıkan AB’li şirketlerin hisselerine yatırım yapılmasını tavsiye etti.
Rapor genelde gelişmekte olan piyasalar için karamsar tahminler içeriyor. Taktiksel olarak bir miktar yukarı hareket görülebileceği kaydedilirken, QE’den çıkış sürecinde gerileyen GOP para birimlerinin enflasyon, sermaye kaçışı ve ekonomik faaliyetlerde duraksamaya yol açabileceği yazılıyor. Emtia fiyatlarındaki gerilemeler de GOP’u fena vuruyor, bu ülkelerin şirketlerinin kârının yüzde 30’nu emtia satışları teşkil ediyor. Bu oran gelişmiş borsalarda kote şirketlerde sadece yüzde 17.
Yakında enflasyon başa bela olabilir
Credit Suisse, gelişmekte olan ülke ekonomilerinin yüzde 30 aşırı ısınma riski taşıdığına da dikkat çekti. Yani yakında enflasyon problem olabilir. Müşteri ziyaretlerinde ise fonların sadece yüzde 13’ünün gelişmekte olan ülke hisselerinin diğerlerine göre daha iyi performans göstereceğini düşündüğü vurgulandı. Hedge fonlar ise hızla GOP pozisyonlarını kapatıyor. Credit Suisse, Tayvan, Güney Kore ve Çin ekonomilerinin temel göstergeler karnesinde iyi notlar olduğunu, ama Endonezya, Türkiye ve Hindistan’ın en zayıf ülkeler olduğunu da yazdı.Mevlana der ki;
Yorum
-
Hayırlı haftalar.
rastgelsin,
bereket olsun,
güzel olsun,
canınız sağolsun,,,
“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
-
gunaydınlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı haftalar.
rastgelsin,
bereket olsun,
güzel olsun,
canınız sağolsun,,,
avtur bohev ve ıpek ve avod la devam hayy
Yorum
-
bu bshevde ne var hiram yancılardan habermi var :
)
Mevlana der ki;
Yorum
-
hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLevent hocam aslan cimentoya bakabirlimisn musait zamanda tesekkurlerlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan 28 9
29 20 üzerinde,levent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan 29 90
aslanlevent martı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan 30 70 denemesi gelir mi,yoruldu mu“Bir kuş kadar olamadım,iki kanat bulamadım...” Haydar Ergülen
Yorum
Yorum