güko logo yu gördünmü
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!
kap : Afyon cimento sanayi t.a.s. / afyon [] genel kurul toplantisi sonucu 25.03.2013 16:13:45
genel kurul toplantisi sonucu
---------------------------------------------------------------------------------------------
adres kisikli caddesi no:4 sarkuysan-ak is merkezi s blok kat:3 altunizade, uskudar, istanbul
telefon 216 - 6515300
faks 216 - 6511415
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi telefon 272 - 2147200
yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler birimi faks 272 - 2147209
yapilan aciklama guncelleme mi? Evet
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? Hayir
ozet bilgi olagan genel kurul toplanti sonuclari
---------------------------------------------------------------------------------------------
kar payi dagitimi konusu gorusuldu mu? Evet
genel kurul turu olagan
tarihi ve saati 25.03.2013 10:00
hesap donemi baslangic tarihi 01.01.2012
hesap donemi bitis tarihi 31.12.2012
genel kurul yapildi mi? Evet
alinan kararlar sirketimizin 25 mart 2013 gunu saat 10:00`da sabanci center kule:2 4.levent - istanbul adresinde yapilan 2012 yili olagan genel kurul toplantisinda, ozet olarak asagidaki kararlar alinmistir.
1-oy toplama memurluguna mehmet hacikamiloglu ve bengi dincel? In, tutanak yazmanligina memduh gullu? Nun secilmelerine karar verildi.
2-genel kurul toplanti tutanaginin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine karar verildi.
3-yonetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu ile bagimsiz denetim raporu okundu ve muzakere edildi.
4-yil icerisinde yapilan bagis ve yardimlara dair ortaklara bilgi verildi.
5-2013 yilina iliskin olarak sirket?in yapacagi bagislarin sinirinin sermaye piyasasi mevzuatina uygun olarak sirket net karinin % 5?i (yuzde besi) olarak belirlenmesine karar verildi.
6-2012 yilinda iliskili taraflarla yapilan islemler hakkinda ortaklara bilgi verildi.
7-2012 yilinda 3. Kisiler lehine verilmis teminat, rehin, ipotekler olmadigi ve elde edilmis gelir veya menfaatin bulunmadigi hakkinda ortaklara bilgi verildi.
8-2012 yilina ait konsolide bilanco ve kar/zarar hesaplari okundu ve muzakere edildi.
9-yonetim ve denetim kurulu uyeleri ayri ayri ibra edildiler.
10-donem zarari olustugundan kar dagitimi yapilmamasina karar verildi.
11-2013 yili icerisinde yonetim kurulu uyelerine gorev sureleri boyunca odenecek ucrete karar verildi.
12-donem icerisinde 6103 sayili kanunun 25. Maddesi geregince istifa edilen yonetim kurulu uyeliklerine, t.t.k 363. Maddesi geregince mehmet gocmen, serra sabanci, mustafa nedim bozfakioglu, mehmet hacikamiloglu?nun yeniden secilmelerinin onaylanmasina karar verildi.
13-suresi dolan sirket yonetim kurulu uyeliklerine yeniden secim yapildi.
14-sirketin 2013 yili faaliyet donemindeki finansal raporlarin denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili duzenlemeler kapsaminda diger faaliyetleri yurutmek uzere guney bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s. (ernst & young turkiye) firmasina yaptirilmasina karar verildi.
15-yonetim kurulu?nun hazirladigi ?genel kurul calisma esas ve usulleri hakkinda ic yonerge? Kabul edildi.
16-ana sozlesme degisiklik tasarisi kabul edildi.
17-sermaye piyasasi kurumsal yonetim ilkeleri?nin 1.3.7 numarali ilkesinde belirtilen islemler hakkinda genel kurul?a bilgi verildi.
18-yonetim kurulu baskan ve uyelerine t.t.k nin 395. Ve 396. Maddelerinde yazili muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
Alinan kararlar arasinda ticari unvana iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Evet
alinan kararlar arasinda faaliyet konusuna iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Evet
alinan kararlar arasinda sirket merkezine iliskin ana sozlesme tadili hususu var mi? Evet|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
118 üzeri kapanışlar yapması gerekhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGuko bosheve bakkkkkkk 190 olmasin yakinda ytd
tek olumsuz oldugum nokta bunda RSI nin negatif yönde uyumsuzluk içersinde olması.... Bu uyumsuzluğuada ne kadar duyarlı bu hisse mechul...
190 ıda o kadar kısa sürede yapcağını da sanmam... lakin çok ters hisse bildiğim kadarıyla.... RSI 70 üzerine atınca delirir bu hisse....
Not: çizgi grafiğinde bayrak-flama net şekilde mevcut... haftalıktada güzel... özellikle macd nin posizyonu... ;) Ben ekürisinde orta vadede posizyondayım....
Yorum
-
***GSRAY***GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimiz ile Denizbank A.Ş. arasında 2013-2014 sezonunun ikinci yarısından 2016-2017 sezonunun ilk yarısı sonuna kadar geçerli ve toplam 4.278.000 USD (KDV dahil) bedelli bir sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır.[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
bır grup mallanıyormus bunda guzel bır kapnus yapmak uzereydı 117,5 az kalmıs 122 uzerı kapnıslaramustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster118 üzeri kapanışlar yapması gerek
tek olumsuz oldugum nokta bunda RSI nin negatif yönde uyumsuzluk içersinde olması.... Bu uyumsuzluğuada ne kadar duyarlı bu hisse mechul...
190 ıda o kadar kısa sürede yapcağını da sanmam... lakin çok ters hisse bildiğim kadarıyla.... RSI 70 üzerine atınca delirir bu hisse....
Not: çizgi grafiğinde bayrak-flama net şekilde mevcut... haftalıktada güzel... özellikle macd nin posizyonu... ;) Ben ekürisinde orta vadede posizyondayım....
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
vay hİram sen nerelerdesİn Özletİyon kendİnİhiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguko bosheve bakkkkkkk 190 olmasin yakinda ytdMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Piyasaların gözü PPK'da
Yurtiçi piyasalar bugün açıklanacak Para Politikası Kurulu kararlarına odaklandı
Küresel piyasalar, bankacılık krizinde Güney Kıbrıs sorununun çözümü için uygulanan yöntemin Avrupa'nın diğer sorunlu ülkeleri için emsal olabileceği endişeleri ile düşüşe geçerken, yurtiçinde tahvil-bono ve hisse senedi piyasası bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) kararlarına odaklandı.
Dün güne ''Güney Kıbrıs sorunu''nun çözüldüğüne yönelik haberlerle yükselişle başlayan piyasalar, Eurogroup Başkanı aynı zamanda Hollanda Maliye Bakanı olan Jeroen Dijsselbloem'un Güney Kıbrıs'ta bankalara uygulanan şartların sorunlu diğer ülkeler tarafından model olarak alınması gerektiği yönündeki açıklamaları ile sert bir şekilde düşüşe geçti.
Gün içinde en yüksek 1,3048'i gören avro/dolar paritesi 1,2830 seviyesine kadar hızlı bir şekilde değer kaybederken Avrupa'nın sorunlu ülkeleri arasında öne çıkan İtalya ve İspanya borsalarında kayıplar gün içinde gördüğü seviyelerden yüzde 3'ü, önceki kapanışa göre ise yüzde 2'yi aştı.
ABD'de Dow Jones endeksi de dün açılışın ardından tarihinin en yüksek seviyesi olan 14.564 puanı gördükten sonra kazançlarını geri vererek eksiye geçti ve günü yüzde 0,44 oranında değer kaybıyla 14.448 puandan tamamladı.
Yurtiçinde ise küresel piyasalardaki sert satışların etkisinin sınırlı kaldığı ve endeksin 82.000 - 84.000 bandı arasındaki dalgalı hareketine devam ettiği görüldü. İMKB 100 endeksi günü yüzde 0,38 oranında yükselişle 82.766 puandan tamamlarken, bugün açıklanacak PPK faiz kararı öncesinde faizlerin düşürülmeyeceği ve kredilerdeki artış nedeniyle zorunlu karşılıkların artırılacağı beklentisi ile piyasada faizler yükseldi, banka hisseleri değer kaybetti.
Bugünkü PPK ile ilgili olarak perşembe günü açıklanan AA Finans PPK Beklenti Anketi'ne göre ekonomistler PPK toplantısında politika faizinde değişiklik beklemiyor.
Ankete katılan 19 ekonomistten 16'sı faiz koridorunun yüzde 8,50 olan üst bandında indirim beklemezken, 17 ekonomist de yüzde 4,50 olan alt bantta değişiklik beklemiyor. Öte yandan ankete katılan 19 ekonomist büyük çoğunluğu zorunlu karşılıklarda 25 ile 50 baz puan arasında artırım bekliyor.
Piyasaların bugün takip edeceği veriler şöyle:
14.00 Türkiye, TCMB PPK faiz kararı
14.30 ABD, şubat ayı dayanıklı mal siparişleri
15.00 ABD, ocak ayı S&P CS konut fiyatları
16.00 ABD, şubat ayı birinci el konut satışları
16.00 ABD, mart ayı tüketici güven endeksi
16.00 ABD, Richmond Fed imalat sanayi endeksi[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum

Yorum