Günaydın, hayırlı kazançlar...
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Alarko Holding, güney sahillerinde bulunan bir tatil köyünü satın almak için görüşmelere başladı.**
ALARKO GMYOALGYO
25,60
Son 21 Mar - 09:57
1,30 / 5,35%
Günlük Değişi
al geyikde hareket devam ediyor. dün tavan bun gün devam.
keşke bacagından bir yerinde yakalas iyi olaçakmış.
ama şimdi geçti gibime geliyor..T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
dostum bir el ense çeksek nasıl olur.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNUGYO saatlikte boll orta ban üstünde 1-2 saat dursa ne olur ki sanki...
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
dostum 3 gündür 1 kımseye kaptırmadım.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEGPRO yarışma kagıdım ve bugün % 9 da maşallah son dk beni lider yapacak sanırım
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
o zaman kaptıracaksın bana ;) 590 üzerinde kalması yeterli....kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum 3 gündür 1 kımseye kaptırmadım.
Yorum
-
dostum bizim elimizde armut toplamayacak ya.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman kaptıracaksın bana ;) 590 üzerinde kalması yeterli....

T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
dostum dün 5,04 verdiler. 4,98 gördü.mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen ALCTL e cekecem elimde o var... 502 i gecemedi... önemli olmaya basladı....

kuyruğundan yakaladım.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman kaptıracaksın bana ;) 590 üzerinde kalması yeterli....
aman nazar değmesin.kavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum bizim elimizde armut toplamayacak ya.

ne oldu bu gün anlamadım.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
mustiky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman kaptıracaksın bana ;) 590 üzerinde kalması yeterli....
EGE PROFİLEGPROkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum bizim elimizde armut toplamayacak ya.

5,80
Son 21 Mar - 10:29
0,36 / 6,62%
Günlük Değişim
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
-
dostum nerdesinkavak63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum dün 5,04 verdiler. 4,98 gördü.
kuyruğundan yakaladım.
kuyruğu 5,10 dan bıraksam-mı,
.
T.C TÜRKİYE CUMHURİYETİ
Yorum
Yorum