iyi geceler
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT hocam hernekadar kulübün hisse satışı da olsa (Dün 100 bin lot bugünde mutlaka bir o kadar vardır) gelmiş olduğu fiyat ve indikatörlerin dibe yakın olduğu bu seviyelerden (38.60-38.70) kısa vade tepki için FENER hissesi alınır mı yorumunuz ne olur?
FENER; indikatörler ne şiş yansın ne kebap diyor. Maçları izlemek daha zevkli olabilir.mesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT hocam FENER'e bakabildiniz mi?
Kısa ters çanak seviyesi 37 lerde olsada, Dip desteği 35 lerde...
Ben beğenmedim.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
hoca efendi
bildiünüz gibi bu etyat iti beni 6 ay bağladı bir hayrını göremedik şimdi yılbası benzerliği hevesiyle aslanı tutuyorum ocak 15 e kadar tutmam caizmidir
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
sevgili asa cacığın turşusu olmazmış onu öğrenmiş oldum kriz zamanı bankayı alıp tutmayız eregli vb tutmayız sen git etyatı tut ... ve 6 ay yükseliş trendi yaşandı ...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
netaşEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSormak istediğiniz senet varsa, inceleyelim.
brısa
mrshl
eregl
bfren
aslan
bu kadar yeter sanada fazla yüklenmeyelim hocam........tşkMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bir de can yanması varki aldığım gün maktk ve etyat arasında kalmıştım aracı kurumda bi çok bilmiş vatandaş saolsun maktk aldırmadı ertesi gün maktk koptu gitti k24 canımız saolsun Allah hepimize sağlıklı uzun ömür versin gerisi gelir
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
yav hocaefendi okyanus ötesinde burda ne işi varrrrrrrrsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoca efendi
bildiünüz gibi bu etyat iti beni 6 ay bağladı bir hayrını göremedik şimdi yılbası benzerliği hevesiyle aslanı tutuyorum ocak 15 e kadar tutmam caizmidir 
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
DEVA; 2,15 güçlü direnç hemen geçmesi ve tutunması zor bence, 2,15 i destek yaparsa 2,24 sonraki durakmesut72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKET hocam DEVA ve DNZYO bakabilir misiniz. Birde FENER grafiğinizdeki alttaki indikatörü sorabilirmiyim bilinen bir indikatör mü yoksa sizin yazdığınız bir formül mü? teşekkürler.
DNZYO; yükselişte bıraktığı boşluğu elbet bir gün dolduracaktır. ve genellikle izlenimim pembe mavi kesişmesinden sonra bir miktar düzeltme olabileceği. Bu düzeltmede 1,97 destek 1,96 stop olarak düşünülebilir.

Fener de alttaki indikatör MACD dır."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
pega sen heç bilgisayar başından kalkmazmısınnn ne girsem burdasın gözlerin bozulur sağlığın bozulur biraz gez toz ama bu havada shortla gezme gıcın donar ha
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum