MESUTC Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
verdiğin golts ları sen şimdi geri almışsındır efekent hocam.........
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
gız karartığım neyim yokahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPegacım ablam , en ıyı sen bılıyon sattıgım kagıt arşa cıktı, aldıklarım mezarın 5 kat altında nerdeyse bı senedır, ben kafayı yemedım de bın sukur sana nolmus.... Enseyi karartmasana..
sadece şu EFEKENT ABİ çok darlandırıyo beni
çok üstüme geliyo k24
şöyle interneti kesilse de en az 1 ay neyim görmesem buralarda
öyle bi süper olacak ki
ERZURUM ovasının yarısını tapusuynan bana versen o kadar sevinmem... o şekil yani
Yorum
-
gapatamaz zor .....EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan 42 üzeri kapatamazsa oluşacak barı beğenmeyeceğim.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergız karartığım neyim yok
sadece şu EFEKENT ABİ çok darlandırıyo beni
çok üstüme geliyo k24
şöyle interneti kesilse de en az 1 ay neyim görmesem buralarda
öyle bi süper olacak ki
ERZURUM ovasının yarısını tapusuynan bana versen o kadar sevinmem... o şekil yani
ayrılmak istiyon benden heee.
ne kadar süre ayıram söyle bakalım
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
daha değil.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterverdiğin golts ları sen şimdi geri almışsındır efekent hocam.........
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
iyi akşamlar....Mevlana der ki;
Yorum
-
ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraman ha kımse kıprasmasın bı yere , pega sussssssssssssssssssssssssssss takılma, oda yanlıs anlar kacar da
ilahi saliha ablacım hiç güleceğim yoktu.
Hint Atasözü
Yorum
-
anam... sen moderatör idin değil mi abi ?EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrılmak istiyon benden heee.
ne kadar süre ayıram söyle bakalım
tü onu unuttuydum
yok abi ne ayrılması... sen ağasın sen paşasın
yaşasın efekent abi
braw
ceza meza verirde, ta gidip çattığımız adama bak yaw
Yorum
-
anaaa heralde buzlanma var bizim aslan baya bi kaymışMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
Yorum