Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi ben çizgilere ve duruşuna bakarım. o da ona bakıyor ama akşamları pasta falan dağıtıyor millete. pasta tatlı geliyor tabi. çocuklara şeker verip kandırmaca misali. pastayı yalarken yönünü şaşırıyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaww efekent
pega nın suyuna gitsene
bak kızıyo
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
günaydın beşimktas sen bizim herseyimizsin
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
hadi birisa bugün sahne senin hadi gülümBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
*irak, kerkÜk'Ü bombaladi Çok sayida ÖlÜ var- el-cezİre(27/11/2012 - 10:09:27)Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
kolay gelsin arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
im girdiyse helal olsun hiç değilse bizim dansözler gibi kıvırmıyor neyse hakkını veriyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
şu olmksa yazın ekrana ilerleyen günler için bi cacık çıkarmı sığdır almadım satmadım ben hiç ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
Yorum