Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11733

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kozaa ipeği yakalarmı ne dersiniz...
    radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uslu dursana be yawww
    GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi bas gaza biraz daha radyolog abim bekliyo
    radyolog abi köşeyi döndün bugün akşam yemekleri senden atla gel efekent hocam
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hatırlarsanız sabah "Kadının ve hissenin cilvelisi makbul. FLAP bu tanıma giren hisselerden biri" demiştim.
      Dün akşam baktığımda sistem "Henüz ilgiye değer olgunluğa erişmedi" demişti.
      Sistemin sözünü dinlemedim ve nasılsa gelmez diyerek 2.06-2.10-21.4'e 3 parça alış girdim.
      Saat 16:50'ye kadar hisseyi 2.19'un altına bırakmayan amcam o anda masaya yumruğunu vurdu ve fiyatı tabana yapıştırdı.
      Ne yapalım artık seansın ağırlıklı ortalaması 2.16 diye avunacağız.
      Demek ki en kötü sistem, sistemsizlikten iyiymiş. Bu da bana ders olsun.
      Sağlık olsun, inş. size de yumruk vurma fırsatı verecektir.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11733

iyi akşamlar arkadaşlarrrr....
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

Simurg Hocam göz yanılmaları oluyor.
          Grafikler insana; milletin 8.18 verdiği hisseye 2.18 vermişsin çok mu dedirtiyor.
          Denetime tabi olmayan 9 aylık bilanço da kar artışı görünüyor.
          19'luk F/K fena bir oran değil diye düşünüyorsun.
          Sonuç olarak seans sonunda yaptığımız 1 yanlış, gün içinde yaptığımız 3 doğruyu tek kalemde sildi.
          Disiplinsiz davranmış, kurallara riayet etmemişiz.
          Sistemin bize ceza kesmesi kadar doğal birşey olamaz.
          Biz bunu hak ettik.
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• EFEKENT
            Kıdemli
            • 15 Mayıs 2008
            • 4329

iyi akşamlar, güzel sohbetleriniz için herkese teşekkürler.
            "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
            Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

Canımız sağolsun.
              Dertler benim olsun şarkısını dinlemekten başka yapacak birşey yok.
              İyi akşamlar dilerim.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• bogazici77
                .............
                • 11 Temmuz 2009
                • 1920

Bakan kılıc, trabzon ve antalya'ya yapılacak statlar
                hakkında da acıklamalarda bulundu. "trabzon'a yapılacak stadyum konusunda bız
                sozumuzun arkasındayız. Ama dolgu asamasında mahkemeye yapılan ıtırazlar
                yuzunden bır takım gecıkmeler yasandı" dıyen kılıc; sozu antalya'ya getırdı:
                "sımdı benzer duyumlar antalya'ya yapılacak stat ıcın de gelıyor. Eger aynı
                hukukı sorunlar yasanırsa orada da gecıklemeler olabılır. Eger boyle seyler
                olursa hukukı gecıkmeye yol acanları halka duyuracagız" trabzon'da yargı
                asaması yuzunden cok vakıt kaybettıklerını soyleyen suat kılıc, sozlerını "ama
                hukukı surec sona erdı. Dolgu calısması da bıtmek uzere. Sonra da stat ınsaatı
                baslayacak ve 2 yıl ıcınde trabzonlular 40 bın kısılık yenı stadına kavusacak."
                dıye tamamladı
                Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
                  .............
                  • 11 Temmuz 2009
                  • 1920

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• bogazici77
                    .............
                    • 11 Temmuz 2009
                    • 1920

aha buda stadın dolgu alanı yırttık anasını satayım

Yorum

• hiram
                      Bağımlı
                      • 27 Kasım 2008
                      • 783

bogaziçi yarın 10,20 tekradönerse malıta dusrecem ben heral bır 11,20 yapar herıffffffff

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Otomat 1106

Endeksteki gevşemeyle birlikte Otomat'taki hisse sayısı azalırken
                        sarı bölgedeki hisse adedi artmaya başladı.

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23141

Sevgili Radyolog yazdığını okuyunca aşağıdaki videoyu ekleme gereği duydum.

Sisteme Radyolog'un alnına parayı yapıştır dedim ama tuttu bana bre akılsız şarkıya kulak ver, parayı Leyla'ya yapıştır dedi ;)

SEN BU LEYLA YA SADECE PARA YAPIŞTIRCAKSIN HAAAA

SONRA DA WAY FLAP BAY FLAP DERSİN İŞTE

CIKCIKCIKK
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

Simurg Hocam göz yanılmaları oluyor.
                            Grafikler insana; milletin 8.18 verdiği hisseye 2.18 vermişsin çok mu dedirtiyor.
                            Denetime tabi olmayan 9 aylık bilanço da kar artışı görünüyor.
                            19'luk F/K fena bir oran değil diye düşünüyorsun.
                            Sonuç olarak seans sonunda yaptığımız 1 yanlış, gün içinde yaptığımız 3 doğruyu tek kalemde sildi.
                            Disiplinsiz davranmış, kurallara riayet etmemişiz.
                            Sistemin bize ceza kesmesi kadar doğal birşey olamaz.
                            Biz bunu hak ettik.
                            Bizlerin öğrenmesi gereken tek şey aslında bu. İşlem dispilini...Yoksa teknik bilen kişinin tek tuzağa düşeceği alan şirketin gönderdiği olumsuz haberler olacaktır.
                            https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• VIX100
                              Tecrübeli
                              • 03 Kasım 2011
                              • 1945

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bizlerin öğrenmesi gereken tek şey aslında bu. İşlem dispilini...Yoksa teknik bilen kişinin tek tuzağa düşeceği alan şirketin gönderdiği olumsuz haberler olacaktır.
                              +tek tuşla tabana veren hırsızların cirit attığı kağıtları matriksten çıkarmazsak sonumuz belli;)
                              oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic

Yorum

• radyolog
                                OKURYAZAR
                                • 03 Ağustos 2008
                                • 23141

iyi akşamlar dostlar

svg simurg hocam efelerin efesini de çağır da gelsin bakalım fakirhanemize
                                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

Working...
                                X

Debug Information