radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
başka türlü devamlı çarpıyor kardeşKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişte gerçek furuşkan türk evladı
bi an bile ekran başından ayrılmıo
gavurun kafasına beynine vuruyo
ben bu gavurun heç altta kaldığını görmedim bu nasıl furuşmak abiiiiiii;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi hani haber verecektin... k24PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEFEKENT ABİ...
aldığım çok gizli istihbarata göre :
8,12 den 400.000 lot AKKIZ alacaamışsın...
kaldırmadan önce bi göz kırpta ;) bizde mallanak yaw
böylemi gavilleştiydik
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu gavurun heç altta kaldığını görmedim bu nasıl furuşmak abiiiiiii;)
üzerimimize daha fazla gelmelerini vob cular önlüolar özellikle de pega

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
235 kartn
37.50 aslan
zaiyat verdim biraz ::
))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster235 kartn
37.50 aslan
zaiyat verdim biraz ::
))
Kartn da 231.5 ile stop yaptım ben kolu kesip attım.
Birşeyler biliyorsan anlatki dostlar faydalansın.
Birşeyler bilmiyorsan sus ki millet adam sansın.
Yorum
-
eregl den bir cacık olurmuMevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereregl den bir cacık olurmu
sen dersin de olmamııı;)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
alçak brisa satsam gider tavan olursunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bana seri hareket eden kağıt lazım ...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen dersin de olmamııı;)Mevlana der ki;
Yorum
-
GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana seri hareket eden kağıt lazım ...
boğaziçi nin verdiği kaaatları kollaa
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
akmerkez ozman aktif alBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yokarı doğru mu, aşşa doğru mu ?GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbana seri hareket eden kağıt lazım ...
Yorum
-
aktif alınca gitcekmi bak alırımmmbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakmerkez ozman aktif alMevlana der ki;
Yorum
Yorum