Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ahilas34
    Bağımlı
    • 02 Kasım 2011
    • 1442

aaaaaaaaaaa, penguen hocam, benım usak listene girmişşşş, hava raporu gibi listen cabucak degişmez umarım...
    hayırlı aksamlar

Yorum

• GÜKO25
      Ankara sponsoru
      • 02 Eylül 2009
      • 11674

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sen kimden yanasın abi...

bizden mi, PALA gavurundan mı ?

benim terbiyem el vermez... GÜKO didi, heç bana dimeyin
      öle cımbız ile bir kelimeyi seçip beni hedef olarak gösterme cümlenin tamamına bak :::::::::::::))))))))
      Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
      Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• PEGA_SUS
        Yasaklı
        • 21 Ağustos 2011
        • 2790

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        öle cımbız ile bir kelimeyi seçip beni hedef olarak gösterme cümlenin tamamına bak :::::::::::::))))))))
        sana demedim ki ?

efekent abi ye didim...

hazır yazılmışı varkene birde ben yazmayım diye seninkini cımbızlayıverdim

gündüzleyin sana TÜRKÜ armağan ettiydim...

bi TEŞEKKÜR bile etmedin

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

Hayat size her zaman ikinci bir şans verir, buna YARIN denir... demiş vatandaşın biri

bu böle gider hergün yarını bekleye bekleye bi bakmışın herşey getmiş. :::::))))))
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• PEGA_SUS
            Yasaklı
            • 21 Ağustos 2011
            • 2790

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            heÇ bÖle bİr zulÜm gÖrmedİm ::::::::::::)))))))))
            sen daha ZULUM görmemişsin...

CUMHURBAŞKANLIĞI senfoni orkestrasını göndereyim istersen

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

sana demedim ki ?

efekent abi ye didim...

hazır yazılmışı varkene birde ben yazmayım diye seninkini cımbızlayıverdim

gündüzleyin sana TÜRKÜ armağan ettiydim...

bi TEŞEKKÜR bile etmedin
              1300 mesaja git bak daha nasıl teşekkür edem ...
              Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                Ankara sponsoru
                • 02 Eylül 2009
                • 11674

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sağolasın pega SUS iyiyim sen nasılsın? palanın anahtarını aldınız mı?
                burdaki sus neden böyük harfle yazmış acep şifremi acep tiyo filanmmı :::::::::::::::::))))))))
                Mevlana der ki;

Yorum

• PEGA_SUS
                  Yasaklı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 2790

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ula dışarısı yıkılırken biz hergün %1-2 yaparken bankalar %2-%5 yaparken neden yakınmadınız.
                  long diye diye götürdünüz paraları

tatlı tatlı yemenin acı acı çıkartması vardır unutmayın
                  nerde götürdük abi...

götürsek... aynı senin arabandan...

bi tene de bizim olurdu

Yorum

• erdal80
                    Katılımcı
                    • 18 Eylül 2012
                    • 127

Sevdiklerinizin kıymetini SAĞ iken bilin,toğrağa koyduktan sonra boş . . . . . . . . .

ALLAH sizleri sevdiklerinize bağışlasın,sevgi ve saygılar. . .
                    Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                    Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

özel Durum Açıklaması (Genel)
                      Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi:Büyükdere Caddesi Maslak Meydanı Maslak İş Merkezi No:37 Kat:3-4 Şişli - İSTANBUL Telefon ve Faks No.:0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:Hayır Özet Bilgi:Genel Kurul süreci kurumsal temsilci ilanı AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 428. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca pay sahiplerimizin; Şirketimizce 2013 yılı içerisinde 31.03.2013 tarihine kadar yapılması planlanan genel kurul toplantısında kendilerini temsil etmesi için varsa önerdikleri kurumsal temsilcilerin kimliklerini ve bunlara ulaşılabilecek adres ve elektronik posta adresi ile telefon ve telefaks numaralarını, işbu ilan tarihinden itibaren en çok yedi gün içinde yazılı olarak Şirketimizin yukarıda belirtilen irtibat adresine bildirmeleri rica olunur. Ayrıca kurumsal temsilciliğe istekli olanların da aynı süre içerisinde yazılı olarak aynı adrese başvurmaları gerekmektedir. Kurumsal temsilci olarak bildirilen kişiler, adresleri ve diğer iletişim bilgileri belirtilerek, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından yapılacak söz konusu genel kurul toplantısına ilişkin çağrı ilanında ayrıca ilan edilecek ve Şirketimiz internet sitesinde de yayımlanacaktır Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

GOODYEAR LASTİKLERİ ::)
                      Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

nerde götürdük abi...

götürsek... aynı senin arabandan...

bi tene de bizim olurdu

SENİN ARABANINDA EFEKENT HOCANIN ARABASINDAN AŞŞAĞI KALIR TARAFI YOK YANİ BİRİ ASFALTI AĞLATIYOR DİYERİ DAĞLARI VAH BİZİM GİBİ GARİBANLARIN HALİNE
                        Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11674

TickerVolumePricePrice DeltaDJIA12,796.00+207.651.65%S&P 5001,386.89+27.011.99%Nasdaq2,916.07+62.942.21%

BAHAR GELMİŞ HER YER YEŞŞİLLENMİŞ OLAN YİNE BİZE OLDU .........
                          Mevlana der ki;

Yorum

• romans
                            Aktif
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 299

günaydın..

Yorum

• romans
                              Aktif
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 299

Dev borsa operasyonu

İMKB Başkanı İbrahim Turhan yeni SPK yasasıyla ilgili son değişiklikleri anlattı. Turhan "Yurt içindeki çalışmalardan sonra İstanbul finans merkezi projesi kapsamında çevre ülke borsalarıyla işbirliği yaparak adeta borsalar ağı kuracağız"dedi.

Hürriyet Dünyası'ndan Hülya Güler, İMKB Başkanı İbrahim Turhan'ın açıklamalarını dakika dakika hurriyet.com.tr aracılığıyla bildirdi.

İŞTE MERAK EDİLER SORULAR VE CEVAPLARI:

Kanun taslağında son aşama ne?
                              İMKB'nin adı ne zaman değişiyor?
                              Borsa İstanbul adı ne zaman kullanılmaya başlayacak?
                              İMKB Ataşehir'e taşınacak mı?
                              Dünyanın önemli borsalarıyla hangi işbirlikleri ne zaman nasıl başlayacak?

Turhan'ın konuşmasından satırbaşları:

Adını Borsa İstanbul olarak değiştirdiğimiz yeni yapıda İMKB-VOB birleşmesinden sonra ürün emtia piyasaları birleşecek.

Sonra değerli maden ve taş piyasalarının derinleşmesini sağlayacağız.

İMKB’nin özel şirket haline dönüşmesinin ardından amacımız Borsa İstanbul’u halka açmak. Yurt içindeki çalışmalardan sonra İstanbul finans merkezi projesi kapsamında çevre ülke borsalarıyla işbirliği yaparak adeta borsalar ağı kuracağız.

Örneğin Viyana Borsası İMKB’de işlem gören 20 hisseden oluşan bir endeks oluşturduk. Çevre ülkeler dışında ayrıca Kore, Tokyo, Singapur borsalarıyla işbirlikleri başlattık.

Böylece likiditesi yüksek yetkin etkin ve şeffaf bir sermaye piyasası oluşturarak ülke ekonomisine katkı sağlamış olacağız.

Borsa İstanbul’un logo çalışmalarına başladık.

SPK yasa taslağının yürürlüğe girmesiyle tanıtımını yapacağız…

Borsa için bir değerlendirme çalışması yaptırmadık ama bu değişim sürecinde 12 küresel danışmanlık şirketiyle görüştük.

Kanunun bu yılsonundan önce yürürlüğe girmesini bekliyoruz ve bunu takip eden ilk ay içinde de VOB ile birleşmeyi tamamlamış oluruz.

Önümüzdeki 10 yılda şuanda 2.5 trilyon dolar olan sermaye piyasaları likiditesinin 4-5 kat büyümesini sağlayarak 10 trilyon dolara çıkacak.

İMKB’nin İstinye’deki yeri prestij açısından çok önemli bir konumda.

Sermaye piyasası taslağına göre Borsa İstanbul’un yabancı stratejik ortaklıklar veya diğer ülke borsalarına hisse satılması mümkün.

İlk kuruluşta yabancı ortaklık olmayacak ama önümüzdeki dönemde olabilir, yabancılardan çok yoğun talep var.

Yorum

• EFEKENT
                                Kıdemli
                                • 15 Mayıs 2008
                                • 4329

günaydın arkadaşlar.
                                "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                                Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information