Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
benim terbiyem el vermez... GÜKO didi, heç bana dimeyin
öle cımbız ile bir kelimeyi seçip beni hedef olarak gösterme cümlenin tamamına bak :::::::::::::))))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Hayat size her zaman ikinci bir şans verir, buna YARIN denir... demiş vatandaşın biri
bu böle gider hergün yarını bekleye bekleye bi bakmışın herşey getmiş. :::::))))))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
hazır yazılmışı varkene birde ben yazmayım diye seninkini cımbızlayıverdim
gündüzleyin sana TÜRKÜ armağan ettiydim...
bi TEŞEKKÜR bile etmedin
1300 mesaja git bak daha nasıl teşekkür edem ...
Mevlana der ki;
sağolasın pega SUS iyiyim sen nasılsın? palanın anahtarını aldınız mı?
burdaki sus neden böyük harfle yazmış acep şifremi acep tiyo filanmmı :::::::::::::::::))))))))
Mevlana der ki;
özel Durum Açıklaması (Genel)
Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi:Büyükdere Caddesi Maslak Meydanı Maslak İş Merkezi No:37 Kat:3-4 Şişli - İSTANBUL Telefon ve Faks No.:0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su:0-212- 329 5000 / 0-212- 329 5055 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?:Hayır Özet Bilgi:Genel Kurul süreci kurumsal temsilci ilanı AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 428. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca pay sahiplerimizin; Şirketimizce 2013 yılı içerisinde 31.03.2013 tarihine kadar yapılması planlanan genel kurul toplantısında kendilerini temsil etmesi için varsa önerdikleri kurumsal temsilcilerin kimliklerini ve bunlara ulaşılabilecek adres ve elektronik posta adresi ile telefon ve telefaks numaralarını, işbu ilan tarihinden itibaren en çok yedi gün içinde yazılı olarak Şirketimizin yukarıda belirtilen irtibat adresine bildirmeleri rica olunur. Ayrıca kurumsal temsilciliğe istekli olanların da aynı süre içerisinde yazılı olarak aynı adrese başvurmaları gerekmektedir. Kurumsal temsilci olarak bildirilen kişiler, adresleri ve diğer iletişim bilgileri belirtilerek, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından yapılacak söz konusu genel kurul toplantısına ilişkin çağrı ilanında ayrıca ilan edilecek ve Şirketimiz internet sitesinde de yayımlanacaktır Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
GOODYEAR LASTİKLERİ ::)
Mevlana der ki;
BAHAR GELMİŞ HER YER YEŞŞİLLENMİŞ OLAN YİNE BİZE OLDU .........
Mevlana der ki;
İMKB Başkanı İbrahim Turhan yeni SPK yasasıyla ilgili son değişiklikleri anlattı. Turhan "Yurt içindeki çalışmalardan sonra İstanbul finans merkezi projesi kapsamında çevre ülke borsalarıyla işbirliği yaparak adeta borsalar ağı kuracağız"dedi.
Hürriyet Dünyası'ndan Hülya Güler, İMKB Başkanı İbrahim Turhan'ın açıklamalarını dakika dakika hurriyet.com.tr aracılığıyla bildirdi.
İŞTE MERAK EDİLER SORULAR VE CEVAPLARI:
Kanun taslağında son aşama ne?
İMKB'nin adı ne zaman değişiyor?
Borsa İstanbul adı ne zaman kullanılmaya başlayacak?
İMKB Ataşehir'e taşınacak mı?
Dünyanın önemli borsalarıyla hangi işbirlikleri ne zaman nasıl başlayacak?
Turhan'ın konuşmasından satırbaşları:
Adını Borsa İstanbul olarak değiştirdiğimiz yeni yapıda İMKB-VOB birleşmesinden sonra ürün emtia piyasaları birleşecek.
Sonra değerli maden ve taş piyasalarının derinleşmesini sağlayacağız.
İMKB’nin özel şirket haline dönüşmesinin ardından amacımız Borsa İstanbul’u halka açmak. Yurt içindeki çalışmalardan sonra İstanbul finans merkezi projesi kapsamında çevre ülke borsalarıyla işbirliği yaparak adeta borsalar ağı kuracağız.
Örneğin Viyana Borsası İMKB’de işlem gören 20 hisseden oluşan bir endeks oluşturduk. Çevre ülkeler dışında ayrıca Kore, Tokyo, Singapur borsalarıyla işbirlikleri başlattık.
Böylece likiditesi yüksek yetkin etkin ve şeffaf bir sermaye piyasası oluşturarak ülke ekonomisine katkı sağlamış olacağız.
Yorum