Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
brisa yokmu o listelerde yavBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
bi kurcalayın bakayım şu listeleri yoksa bile sokun yavBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sevgili Radyolog,
INFO ların 3/2'sini sermaye arttırımından 1 gün önce
geri kalanını rüçhan hakkı kullanımının başladığı ilk gün elden çıkardım.
Rüçhan kuponları ben sorduğumda 0.19'dan işlem görüyordu.
% 14.2'lik artış sizi yanıltmasın şimdiki 0.8'lik fiyat o günkü fiyatın yarısından da aşağıda.
Satanın anasını ağlamıyor vesselam ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Yarım saattir KONYA'da 305 kademesi yanıyor.
Sabah seans başlamadan 305'e alış girmiştim.
Enaz 144 tane verdiler ama henüz sıra gelmedi.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
bugün geldi geldi gelmedi artık bakcam çaresineradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKARTN ve MGROS a gelsin artıkın
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Aciklanan kar/zarar rakami gecici vergi beyannamesi`deki tabloda yer
almaktadir. Tablo spk mevzuatina uygun hazirlanmamistir. Spk mevzuatina
uygun rakamlar ayrica aciklanmaktadir***Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Burcelik`in vergi dairesine sunulan 2012/9 aylik kari 796.563 tlMevlana der ki;
Yorum
-
Sabah seansında hareketli kağıtlarda pozisyon açan günlükçüler
ikinci seansta rüzgarlar ters esince hayalkırıklığına uğradı.
Şimdi ellerindeki kağıtları aktif fiyattan devredip hafiflemiş olarak
eve gitmenin derdine düştüler.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
4,78 verdım hocam 4,67 akım beklıyorum tesekkurlerPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIPEKE'de kapana kısıldığını söyleyen bir arkadaşımız vardı.
Grafik 4.60-4.68 aralığından maliyet düşürebileceğini söylüyor.
Yorum
-
467'ye yazılan alışlar karşılandığına göre hayırlı olsun diyorum.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4,78 verdım hocam 4,67 akım beklıyorum tesekkurler[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum