Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

Gördüklerimizi paylaşmak, insanları aydınlatmak istersen hatalar yapıyor; en başta kendi kendimize zarar veriyoruz.

29 Ekim günü hisselerin aylık takas analizlerine bakayım dedim. DAGI saklama hesaplarında Ekim ayı içinde İş Bankası’nda 451 bin, Garanti Bankası’nda 419 bin, Ziraat Bankası’nda 136 bin artış olduğunu görünce dayanamadım ve bir tablo ekinde Foruma “Bankaları mevduat topluyor sanıyorduk ama meğer hisse senedi de biriktiriyorlarmış” yazdım.

Köşedeki takipçi sayısı normalde 7’yi geçmezsen bir anda 70’e fırladı. Eyvahlar olsun ben ne yaptım dedim. Sonrasında ne mi oldu? Hisse 2.19’dan 2.12’ye düştü. Anladım ki yiyeceksin, içeceksin ama elini açık etmeyeceksin.
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• tredas
      Tecrübeli
      • 15 Mayıs 2008
      • 716

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Gördüklerimizi paylaşmak, insanları aydınlatmak istersen hatalar yapıyor; en başta kendi kendimize zarar veriyoruz.

29 Ekim günü hisselerin aylık takas analizlerine bakayım dedim. DAGI saklama hesaplarında Ekim ayı içinde İş Bankası’nda 451 bin, Garanti Bankası’nda 419 bin, Ziraat Bankası’nda 136 bin artış olduğunu görünce dayanamadım ve bir tablo ekinde Foruma “Bankaları mevduat topluyor sanıyorduk ama meğer hisse senedi de biriktiriyorlarmış” yazdım.

Köşedeki takipçi sayısı normalde 7’yi geçmezsen bir anda 70’e fırladı. Eyvahlar olsun ben ne yaptım dedim. Sonrasında ne mi oldu? Hisse 2.19’dan 2.12’ye düştü. Anladım ki yiyeceksin, içeceksin ama elini açık etmeyeceksin.

Demek oluyor ki senin dediğinin terisini yapmak gerekiyor ......
      Biz trakyalıyız...
      Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
      arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• erdal80
        Katılımcı
        • 18 Eylül 2012
        • 127

Bu, MARSHALL ın grafikçisi neden 48.60 a değdirmiyor ki ? ne güzel de 47.50 olacak diye sevinmiştim,ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye mi çalışıyor ne,
        Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
        Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Trakya'da bu gibi durumlarda "Beni bir tek sen anladın. Sende yanlış anladın" derler. Trakyalı'yım ya ordan biliyorum.

Bu satırda ters indikatör tanımlaması sezinliyor ama bunu kabul etmiyorum. Çünkü hisse 2.12'ye düştü ama bugün yine 2.19'u gördü.

Eğer takas değişim tablosunu paylaşmamış olsam, pişmiş aşa su katmayacak ve piyasanın tokadını yemeyecektim. Bu da bana ders olsun.
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11733

506 - 31.10.2012 12:53:41 - idealist gyo`nun 2012/9 aylik konsolide olmayan net kari 49.954 tl (2011/9 aylik: -144.264 tl)
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11733

398 - 31.10.2012 11:35:32 - pinar su`nun 2012/9 aylik konsolide olmayan net kari 2.462.238 tl (2011/9 aylik:1.009.892 tl)
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• PEGA_SUS
                Yasaklı
                • 21 Ağustos 2011
                • 2790

Hisse 2.19’dan 2.12’ye düştü. Anladım ki yiyeceksin, içeceksin ama elini açık etmeyeceksin.
                fark etmez abi... sen burda elini yazmasanda

SPEK.... 1 lotu dahi tahtadan sayar merak etme

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

Sağolsun Simurg Hoca'nın görünmesiyle kaybolması bir oldu. Anlaşılan kolay kolay havaya sokamayacağız. Sorsak derse girdim der. Ne yapacağız bilmiyorum. 24 Kasım'da varıp elini öpsek işe yarar mı?

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

Sağolsun Simurg Hoca'nın görünmesiyle kaybolması bir oldu. Anlaşılan kolay kolay havaya sokamayacağız. Sorsak derse girdim der. Ne yapacağız bilmiyorum. 24 Kasım'da varıp elini öpsek işe yarar mı?
                    konuştum abi. kurum dışında işleri var. dönünce haberim olur. oturturum pc başına.
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
                      Mahdumu Kamil
                      • 02 Mayıs 2008
                      • 1387

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      fark etmez abi... sen burda elini yazmasanda

SPEK.... 1 lotu dahi tahtadan sayar merak etme

Biraz sonra sizin için Candan Erçetin'in Onlar Yanlış Biliyor videosunu ekleyeceğim.

Çünkü kar etme güdüsüyle borsalardan hisse satın alan herkes spekülatördür. George Saros'un deyişiyle karıyla satan spekülatör diye anılır; satamayıp elinde kalan mecburen, mecburiyetten yatırımcı olur.

Aklınıza şaşarım; spekülatörün işi gücü yok da hisse mi sayacak? İki tane yatırım uzmanı edinir hisseleri onlara saydırır. Kendisi de paracıklarını saymakla uğraşır.

Yorum

• PEGA_SUS
                        Yasaklı
                        • 21 Ağustos 2011
                        • 2790

ben biliyorum abi

akşam ağzından baklayı çıkartım...

''1100 km... yola, bi KAHVALTI az abi...

akşamda AXARAY da gezdürüsen... anca kurtarır ''

buda cevabı

Az tabiki ağırlarız merak etmeyin...;)

adam dünden razı

5000 TL yi gözden çıkarmış, yeterki iş olsun diyor

Yorum

• radyolog
                          OKURYAZAR
                          • 03 Ağustos 2008
                          • 23141

yurtdışı kırmızı

parite mefta

son yükseliş olmasın

ben mi çok uyuzum nedir
                          DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• GÜKO25
                            Ankara sponsoru
                            • 02 Eylül 2009
                            • 11733

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kozaa ipeği yakalarmı ne dersiniz...
                            hadi bas gaza biraz daha radyolog abim bekliyo
                            Mevlana der ki;

Yorum

• erdal80
                              Katılımcı
                              • 18 Eylül 2012
                              • 127

yurtdışı kırmızı

parite mefta

son yükseliş olmasın
                              Perşembeye kadar böyle gözüküyor,umarım perşembenin gelişi, çarşambadan belli idi dedirtmez sevgiler
                              Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                              Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ben biliyorum abi
                                akşam ağzından baklayı çıkartım...
                                ''1100 km... yola, bi KAHVALTI az abi...
                                akşamda AXARAY da gezdürüsen... anca kurtarır ''
                                buda cevabı
                                Az tabiki ağırlarız merak etmeyin...;)
                                adam dünden razı
                                5000 TL yi gözden çıkarmış, yeterki iş olsun diyor
                                Kuru fasulye, kuru fasulyedir. Bir tabak kuru fasulyeye 5000 TL ödeyen adamda ise akıl yoktur.
                                Hem yerlisi varken ithal kuru fasulye tercihi de nereden çıktı.
                                Siz Axasaray'da ağırlama önerinizi geri çekin.
                                Ben Simurg Hoca'ya birlikte Fasuli'ye gider, 50 TL hesap öderim. Simurg Hoca'nın parası da cebinde kalır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information